Η Αννα Διαμαντοπούλου γράφει κείμενο και βάζει τίτλο: Μια Ferrari... σε χωματόδρομο! - iefimerida.gr

Η Αννα Διαμαντοπούλου γράφει κείμενο και βάζει τίτλο: Μια Ferrari... σε χωματόδρομο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΕΣΠΑ είναι μια Ferrari που στην Ελλάδα είναι καταδικασμένη να οδηγεί σε κακοτράχαλους δρόμους... Σε αυτή την διαπίστωση παραπέμπει ο τίτλος του κειμένου που κατέθεσε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου.

Πρόκειται – σύμφωνα με το Εθνος- για μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την καλύτερη αξιοποίηση του ΕΣΠΑ την οποία κατέθεσε χθες το «Δίκτυο για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη». Θυμίζουμε ότι επικεφαλής του δικτύου είναι η κα. Διαμαντοπούλου. Στο κείμενο, με τον τίτλο «Μια Ferrari... σε χωματόδρομο!», τονίζεται μεταξύ άλλων ότι πρέπει να καθοριστεί ένας μικρός αριθμός ιεραρχημένων προτεραιοτήτων, με έμφαση στους τομείς που η Ελλάδα παρουσιάζει συγκριτικό πλεονέκτημα, όπως είναι το εμπόριο, η ενέργεια, το περιβάλλον και ο τουρισμός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Ferrari ΕΣΠΑ Aννα Διαμαντοπούλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ