Εφτασαν στην Ελλάδα οι Depeche Mode - Στις 21:00 η μεγάλη συναυλία

Μετά τη Νίκαια της Γαλλίας και το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, οι Depeche Mode θα κάνουν απόψε και μία στάση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Terra Vibe της Μαλακάσας για να δώσουν και στο ελληνικό κοινό μία γεύση από το νέο τους άλμπουμ στα πλαίσια του Delta Machine Tour.

Απόψε στις 21:00 ανοίγουν οι πόρτες του Terra Vibe Park προκειμένου το ελληνικό κοινό να υποδεχθεί το δημοφιλές Βρετανικό electropop συγκρότημα που θα μας αποζημιώσει για την άδοξα ματαιωμένη εμφάνιση τους, το 2009 μετά το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Ντειβ Γκάχαν.

Η αποψινή συναυλία γίνεται στα πλαίσια του Delta Machine Tour που ξεκίνησε 4 Μαΐου στη Γαλλία και θα ολοκληρωθεί, έπειτα από 82 συναυλίες, στην Πολωνία τον Φεβρουάριο του 2014 και με αφορμή την κυκλοφορία του 13ου studio album τους «Delta Machine» που έχει κερδίσει ήδη παγκόσμια βαθμολογία 67/100.

Τη συναυλία θα έχουν την τιμή να ανοίξουν οι δικοί μας Space Blanket οι οποίοι θα βγουν στη σκηνή στις 19:15 και θα παρουσιάσουν ένα μουσικό κοκτέιλ από Nu disco beats, γαλλικά synthesizer, guitar riffs και φωνητικά, συνδυασμένα με παράλληλη προβολή βίντεο, εικόνων και γραφικών που οι ίδιοι επεξεργάζονται και διαμορφώνουν επί σκηνής.

Μαζί τους ως support Group θα εμφανιστούν στις 20:00 οι F.O.X., ένα νεοσύστατο electropop συγκρότημα από το Βρετανικό Εσεξ, που ήδη έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού μετά από μια μικρή περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και την εμφάνιση τους στο SXSW. Κυκλοφόρησαν φέτος το ντεμπούτο άλμπουμ τους Chimera και θα περιοδεύσουν μαζί με τους Depeche Mode για συνολικά 5 εμφανίσεις, αφού μετά τη Νίκαια της Γαλλίας και την Ελλάδα ΘΑ τους συνοδεύσουν σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία.

Terra Vibe Park (37ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας)
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 18:30
Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
PL3: 30 €, γενική είσοδος
PL2 - Front of Stage: 40 € - ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή
PL3 – ανέργων: 23 €, με επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της αστυνομικής ταυτότητας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ