Ο δραπέτης Μάριο Κόλα είναι ο δολοφόνος της 25χρονης στα Ισθμια - Τι δείχνουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Ο δραπέτης Μάριο Κόλα είναι ο δολοφόνος της 25χρονης στα Ισθμια - Τι δείχνουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Αλβανό δραπέτη Μάριο Κόλα «δείχνουν» ως ένοχο αστυνομικές πηγές, σχετικά με τη δολοφονία της 25χρονης Κατερίνας Ζώγαλη στα Ισθμια κατά τη διάρκεια καταδίωξης των δραπετών των φυλακών Τρικάλων από αστυνομικούς, ενώ συνεχίζουν τις έρευνές τους στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής και Βοιωτίας όπου φέρεται να έχουν εμφανιστεί τρεις ή τέσσερις ακόμη από τους Αλβανούς δραπέτες.

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν διαμορφώσει πλήρη εικόνα για το περιστατικό στα Ισθμια και όπως αναφέρει το Βήμα, η ευθύνη επιρρίπτεται στον 36χρονο Μάριο Κόλα, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σειρά ληστειών, καθώς και για την αιματηρή συμπλοκή στον Βύρωνα τον Φεβρουάριο του 2010, όπου σκοτώθηκε ένας 25χρονος Βορειοηπειρώτης.

Πώς συνελήφθη ο Λίτα Ερμάλ

Οπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, ο Λίτα Ερμάλ και ο συνεργός του είχαν σχεδιάσει να χτυπήσουν χρηματαποστολή και όχι τα ταμεία του σουπερμάρκετ στο Περιστέρι. Οπως κατέθεσε ο ίδιος ο συλληφθείς, όταν είδε ότι δεν έφθανε η χρηματαποστολή που περίμεναν, πήγε στο σουπερμάρκετ για να ψωνίσει σαμπουάν, χωρίς να αντιληφθεί ότι ο συνεργός του άρχισε να «αδειάζει» τα ταμεία. Οπως μάλιστα κατέθεσε ο ίδιος και έχουν επιβεβαιώσει και οι αστυνομικοί, πλήρωσε κανονικά στο ταμείο.

Ο Αλβανός δραπέτης άρχισε να τρέχει και να πετάει προς τους αστυνομικούς ασφαλισμένες χειροβομβίδες, αλλά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα σε παραπλήσια οδό, αφού ο συνεργός του φέρεται να έφυγε με το αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους.

Ο δικηγόρος του συλληφθέντος Λίτα Ερμάλ, Σάκης Κεχαγιόγλου δήλωσε πως «ο εντολέας μου για μία ακόμη φορά απολογήθηκε με ειλικρίνεια και ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ