Πιο ανήθικοι και αναξιόπιστοι σταρ αναδείχθηκαν οι Τομ Κρουζ και Κρίστεν Στιούαρτ - iefimerida.gr

Πιο ανήθικοι και αναξιόπιστοι σταρ αναδείχθηκαν οι Τομ Κρουζ και Κρίστεν Στιούαρτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχουν προκαλέσει τα αποτελέσματα του γκάλοπ The 100 Most Trusted People in America του Reader's Digest. Κυρίως γιατί στις πρώτες 4 θέσεις βρέθηκαν ηθοποιοί.

Πιο αξιόπιστος άνθρωπος στην Αμερική αναδείχθηκε -και μάλιστα με μεγάλη διαφορά- ο Τομ Χανκς. Κάτι που το λες μέχρι και αναμενόμενο, με βάση την τρομακτική δημοτικότητα που απολαμβάνει εδώ και δεκαετίες. Αυτό όμως που κανείς δεν περίμενε είναι να βρεθούν ηθοποιοί (και όχι πολιτικοί, δημοσιογράφοι ή συγγραφείς) και στις επόμενες θέσεις.

Συγκεκριμένα τη 2η θέση κατέκτησε η Σάντρα Μπούλοκ. Ενώ ο Ντένζελ Ουάσινγκτον βρέθηκε στην 3η και η Μέριλ Στριπ στην 4η. Την πρώτη πεντάδα έρχεται να συμπληρώσει η συγγραφέας Μάγια Αγγέλου η οποία έρχεται να σώσει κάπως τα προσχήματα.

Το συγκεκριμένο γκάλοπ έγινε για λογαριασμό του γνωστού περιοδικού Reader's Digest -σε ένα αρκετά διευρυμένο δείγμα Αμερικανών- με στόχο να αναδείξει εκείνους τους ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι είναι ειλικρινείς, αξιόπιστοι και ότι διαθέτουν ισχυρή εσωτερική ηθική πυξίδα.

Κάτι που εξηγεί το γιατί στον πάτο τις λίστας βρέθηκε το «ζεύγος» Τομ Κρουζ και Κρίστεν Στιούαρτ. Με την τελευταία να υποφέρει ένα ακόμη πλήγμα ως αποτέλεσμα του κέρατου που έριξε στον Πάτινσον με τον παντρεμένο σκηνοθέτη.

Αξιο επισήμανσης είναι ότι ο πρόεδρος Ομπάμα κατάφερε να βρεθεί μόλις στο Nο65 της λίστας, με τον Κλιντ Ιστγουντ να τον κοιτάζει αφ' υψηλού από το No13.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ