Οδηγούσε στο δρόμο και της ήρθε μια... τουαλέτα σφοντύλι - iefimerida.gr

Οδηγούσε στο δρόμο και της ήρθε μια... τουαλέτα σφοντύλι

Οδηγούσε στο δρόμο και της ήρθε μια... τουαλέτα σφοντύλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα περίεργο και πρωτότυπο ατύχημα συνέβη σε μία έφηβη στο Θορντάικ του Μαίην, η οποία καθώς οδηγούσε για να πάει στο σχολείο της είδε μια χημική τουαλέτα να πέφτει πάνω της.

Ευτυχώς η κοπέλα δεν έπαθε τίποτα, ενώ και το μυστήριο της τουαλέτας, που, παρεμπιπτόντως ήταν πεντακάθαρη, λύθηκε άμεσα καθώς το αμάξι περνούσε κάτω από ένα φορτηγό που μετέφερε χημικές τουαλέτες, προφανώς.

Ο οδηγός του φορτηγού έφαγε ένα καλό πρόστιμο γιατί μετέφερε φορτίο χωρίς να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας ,ωστόσο, αυτή ήταν μια από τις ελάχιστες περιπτώσει που μια τουαλέτα «επιτίθεται» σε άνθρωπο.

Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο, καθώς, πέρα από τους κλασσικούς βανδαλισμούς, έχουν καταγραφεί αμέτρητες περιπτώσεις κλοπής τουαλέτας.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται η κλοπή τουαλέτας αξίας 3.000 δολαρίων από γυναικείες τουαλέτες σε ένα δημόσιο πάρκο, αλλά και μια περίεργη υπόθεση με ένα καταζητούμενο ο οποίος αποκαλείται ο «Ληστής του Μπάνιου» και έχει κλέψει μέχρι στιγμής, βαλβίδες από καζανάκια αξίας 30.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ