Πήρε την 6η θέση και... περιμένει ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Πήρε την 6η θέση και... περιμένει ο Παναθηναϊκός

Πήρε την 6η θέση και... περιμένει ο Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατάκτηση της 6ης θέσης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 3-0 της Skoda Ξάνθης στο μπαράζ της Νέας Σμύρνης.

Με δύο γκολ του Ζέκα (27΄, 61΄) κι ένα του Φιγκερόα (76΄) οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-0 της Ξάνθης στο μπαράζ της Νέας Σμύρνης, με την ακριτική ομάδα να παίζει με 10 παίκτες από το 40΄ λόγω της αποβολής του Ντιέ.

Οι «πράσινοι» θα περιμένουν πλέουν να δουν αν θα αδειοδοτηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, για να ξέρουν αν θα αγωνίζονται στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στα προκριματικά του Europa League.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τελευταίο σφύριγμα σημειώθηκε επεισόδιο στη φυσούνα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης μεταξύ του Ντιέ και του Ζέκα, με τον παίκτη των Ακριτών να ρίχνει μπουνιά στον Πορτογάλο μέσο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ