Η συγκλονιστική στιγμή που ανοίγει κατά λάθος το αλεξίπτωτο ενός στρατιώτη και τον παρασέρνει στο κενό [βίντεο] - iefimerida.gr

Η συγκλονιστική στιγμή που ανοίγει κατά λάθος το αλεξίπτωτο ενός στρατιώτη και τον παρασέρνει στο κενό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ τη στιγμή που ανοίγει κατά λάθος το αλεξίπτωτο ενός στρατιώτης σε ύψος χιλιάδων ποδιών από το έδαφος και τον παρασέρνει στο κενό.

Ο συγκεκριμένος Αμερικανός αλεξιπτωτιστής βρισκόταν σε άσκηση με συναδέλφους του. Καθώς στεκόταν στη μπάρα του αεροσκάφους και ενώ ετοιμαζόταν να πηδήξει μαζί με ένα συνάδελφό του, γονατίζει για να δέσει τις ζώνες τους και τότε ξαφνικά, από δικό του λάθος, ανοίγει το εφεδρικό του αλεξίπτωτο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί στο κενό.

Για καλή του τύχη κατάφερε να ελέγξει το αλεξίπτωτό του κατά τη διάρκεια της πτώσης και να προσγειωθεί με ασφάλεια σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων μακριά από αυτή που θα έπρεπε αν είχε εκτελέσει κανονικά την πτώση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ