H Nokia παρουσίασε νέο smartphone που κοστίζει μόλις 75 ευρώ - iefimerida.gr

H Nokia παρουσίασε νέο smartphone που κοστίζει μόλις 75 ευρώ

H Nokia παρουσίασε νέο smartphone που κοστίζει μόλις 75 ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φινλανδική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Nokia παρουσίασε το νέο της «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο Asha 501, το οποίο κοστίζει 99 δολάρια, περίπου 75 ευρώ.

Το νέο μοντέλο διαθέτει dual SIM λειτουργία ενώ «τρέχει» λογισμικό Smarterphone OS. Σε κατάσταση αναμονής μπορεί να αντέξει έως και 48 ημέρες με ένα φόρτισμα. Ο χρόνος ομιλίας με ένα φόρτισμα φτάνει τις 17 ώρες.

Το νέο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο έχει οθόνη 3 ιντσών με ανάλυση 320 x 240 pixels. Διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 3.2 megapixel, σύνδεση μόνο σε δίκτυα 2G, WiFi, Bluetooth και υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSD μέχρι και 32GB. Ακόμη, το Asha 501 προσφέρει 4GB μνήμης.

Η παρουσίαση της νέας συσκευής πραγματοποιήθηκε στο Νέο Δελχί της Ινδίας από τον εκτελεστικό διευθυντή της Nokia, Στέφεν Έλοπ.

Η επιλογή της Ινδίας για την παρουσίαση του νέου μοντέλου δεν ήταν τυχαία. Ειδικοί επισημαίνουν ότι η φινλανδική εταιρεία στοχεύει στην άμεση εξάπλωση των δραστηριοτήτων της στην Ινδία, μια διαρκώς αναπτυσσόμενη τεχνολογικά αγορά.

Αυτή τη στιγμή, η Ινδία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά προϊόντων κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, μετά την Κίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ