Ο Ολυμπιακός αρνείται να συμμετάσχει στο Champions League για οικονομικούς λόγους - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός αρνείται να συμμετάσχει στο Champions League για οικονομικούς λόγους

Ο Ολυμπιακός αρνείται να συμμετάσχει στο Champions League για οικονομικούς λόγου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφασή να μη συμμετάσχει στη διοργάνωση του Champions League της περιόδου 2013-2014 ανακοίνωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Η δεινή θέση στην οποία βρίσκονται οι πρωταθλητές Ελλάδας τους αναγκάζει να αρνηθούν τη συμμετοχή τους, καθώς κρίθηκε ασύμφορη οικονομικά.

Το ΤΑΑ του Ολυμπιακού έστειλε έγγραφο στην ΕΟΠΕ ανακοινώνοντας ότι ο φετινός πρωταθλητής βόλεϊ δεν θα συμμετάσχει στο Champions League εξαιτίας οικονομικών δυσχερειών και πλέον εναπόκειται η γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας για το αν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο Challenge Cup.

Τα έξοδα συμμετοχής υπολογίζονται στις 80.000 ευρώ, ενώ ο σύλλογος εκτιμά ότι τα έσοδα της ομάδας δεν θα ξεπεράσουν τα 20.000.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ Ολυμπιακός, με έγγραφο που έστειλε στην ΕΟΠΕ, ενημέρωσε πως δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2013-14. Μετά από ανάλυση των οικονομικών δεδομένων, εκτιμήθηκε πως η συμμετοχή στο Champions League είναι ασύμφορη. Ο Ολυμπιακός θα αναμένει πλέον την απόφαση της CEV για wild card στο Challenge Cup 2013-14».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ