To Νο 5 της Chanel έγινε σχεδόν 100 ετών και δεν απέκτησε ούτε μια ρυτίδα [εικόνες] - iefimerida.gr

To Νο 5 της Chanel έγινε σχεδόν 100 ετών και δεν απέκτησε ούτε μια ρυτίδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Μάιο του 1921 η Κοκό Σανέλ λάνσαρε το άρωμα που θα γινόταν η μεγαλύτερη επιτυχία στον κόσμο, το Νο 5. Οι πιο ωραίες γυναίκες στον κόσμο ανέλαβαν να το διαφημίσουν και η Μέριλιν Μονρόε ανέλαβε να το κάνει αθάνατο με τη γνωστή φράση της : Κοιμάμαι γυμνή με μια σταγόνα Chanel 5...

Σήμερα το Νο 5 της Chanel είναι το γνωστότερο άρωμα στον κόσμο και η εταιρεία γιορτάζει τα 92 χρόνια του με μια κολοσιαία έκθεση, μέχρι τις 5 Ιουνίου, στο Palais de Tokyo του Παρισιού με τίτλο No.5 Culture Chanel.

Δημιουργίες διάσημων καλλιτεχνών για το Chanel No 5, διαφημίσεις, αρωματισμένα συρτάρια, βιβλία, φωτογραφίες, ένα πολυτελές καθιστικό, μια αίθουσα προβολών είναι μερικά μόνο από τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν και επιδιώκουν να πουν την ιστορία του διάσημους αρώματος και διαχρονικού μπουκαλιού στην έκθεση "No.5 Culture Chanel exhibition" στο Παρίσι στο "Palais de Tokyo" μέχρι και τις 5 Ιουνίου.

Στην έκθεση γίνεται ακόμα αναφορά στην ζωή και το έργο της Κοκό Σανέλ και ρίχνεται μια μοναδική ματιά στην παθιασμένη σχέση της με τον Boy Capel, ώσπου εκείνος σκοτώθηκε με το αυτοκίνητό του το 1919, γεγονός που λέγεται ότι αποτέλεσε την έμπνευση για το διάσημο άρωμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ