MVP της χρονιάς ο Βασίλης Σπανούλης - iefimerida.gr
ΣΠΟΡ 

MVP της χρονιάς ο Βασίλης Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκα για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Ελληνας γκάρντ του Ολυμπιακού που πέρσι και το 2009 αναδείχθηκε MVP του Φάιναλ-Φορ οδήγησε τον Ολυμπιακό στη φετινή διεκδίκηση στο Λονδίνο και φανέρωσε σε πολλά παιχνίδια τα ηγετικά του χαρακτηριστικά.

Ο Λαρισαίος μπασκετμπολίστας κέρδισε την καθολική αναγνώριση για την προσφορά του στην πορεία του Ολυμπιακού και ψηφίστηκε από τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και κατά 25% από το κοινό.

«Είναι διπλή η χαρά όταν παίρνεις το βραβείο και παράλληλα να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε σε πνευματική ισορροπία, να διορθώνουμε τα λάθη μας, να δουλεύουμε και να προοδεύουμε», ήταν τα λόγια του αρχηγού του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της βράβευσης του ως ο πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν στη φετινή Ευρωλίγκα.

Την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης την αποτελούσαν δύο Ελληνες, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης που δεν κατάφερε να παραβρεθεί στο Λονδίνο, ο Ρούντι Φερνάντεζ της Ρεάλ, ο Νέναντ Κρίστιτς της ΤΣΣΚΑ και ο Άντε Τόμιτς της Μπαρτσελόνα.

Καλύτερος νέος παίκτης της Ευυρωλίγκα για το 2013 ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού, καλύτερος αμυντικός ο Στεφάν Λάσμε του Παναθηναϊκού, ενώ σαν πρώτος σκόρερ της φετινής διοργάνωσης βραβεύτηκε ο Μπόμπι Μπράουν της Σιένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ