Ο Στάθης Ψάλτης άνοιξε σελίδα στο facebook και αποθεώνεται [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Στάθης Ψάλτης άνοιξε σελίδα στο facebook και αποθεώνεται [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκεί να γράψει ένα απλό «καλημέρα» για να πάρει περισσότερα από 600 like! O δημοφιλής κωμικός ηθοποιός Στάθης Ψάλτης των cult ταινιών αλλά και των απρόβλεπτα συγκλονιστικών ερμηνειών σε παραστάσεις και σίριαλ, άνοιξε σελίδα στο facebook όπου κυριαρχούν τα ανέκδοτα.

Ο Στάθης Ψάλτης άνοιξε σελίδα στο facebook και αποθεώνεται [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ενα απλό καλησπέρα σας τί μου κάνετε, έχει περισσότερα από 750 like, ενώ πολλά share έχουν τα ανέκδοτά του. Το τελευταίο που έγραψε σήμερα είναι «- Ηταν ένας, ήρθε κι άλλος ένας, και έγιναν δυο...- Ε και που είναι η πλάκα;;;- Κάτω απ την Ακρόπολη». Πολυγραφότατος, έχει τουλάχιστον δυο αναρτήσεις κάθε μέρα, δεν παραλείπει να καληνυχτίσει και να καλημερίσει, ενώ οι φίλοι του ανέρχονται σε περίπου 18.000.

Μάλιστα φιλοξενεί και το βιογραφικό του, το οποίο γράφει:

«Γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας στις 27 Φεβρουαρίου του 1951, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια και στα 11 η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.
Σπούδασε στη δραματική σχολή του Μιχαηλίδη. Το 1967 που πήγε με το φίλο του επίσης ηθοποιό Κώστα Αθανασόπουλο στη σχολή του Μιχαηλίδη ήταν μόλις 16 χρόνων και μέχρι να γίνει γνωστός ηθοποιός έκανε πολλά επαγγέλματα, μεταξύ άλλων και αυτό του ναυτικού. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία / Παραψυχολογία στο Λονδίνο. Παντρεύτηκε στα 17 του, αλλά χώρισε γρήγορα. Από αυτόν τον γάμο έχει μία κόρη. Το 2006 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά. Έπαιξε σε πολλές ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα Καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας, Και ο Πρώτος ματάκιας, Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια. Έχει παίξει πολλούς ρόλους στην καριέρα του κατά το πλείστον κωμικούς.
Έχουν μείνει πολλές ατάκες από τις ταινίες του, όπως "Μανούλι, είσαι να τη βρούμε;", "Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!" και "Κούλα με την κουλάρα σου!" .
Το 1973 στην τηλεοπτική σειρά Οι έμποροι των εθνών τραγούδησε το Ήτανε μιά φορά του Σταύρου Ξαρχάκου. Από τότε έχει τραγουδήσει αρκετά τραγούδια σε ταινίες του αλλά και σε επιθεωρήσεις.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook Like ανάρτηση ανέκδοτα Στάθης Ψάλτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ