Οι σύγχρονες σταρ που «ξεπατικώνουν» το στιλ των παλιότερων [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι σύγχρονες σταρ που «ξεπατικώνουν» το στιλ των παλιότερων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι κακό, αν είσαι σταρ,να εμπνέεσαι από τα στιλιστικά είδωλα που έχουν βάλει την σφραγίδα τους τις προηγούμενες δεκαετίες. Ειδικά όταν τους μοιάζεις εκπληκτικά, όπως π.χ. Η Σκάρλετ Γιόχανσον με την Μέριλιν Μονρόε. Αρκεί να μην φτάνεις στο σημείο να θυμίζετε δίδυμες αδελφές.

Εν αρχή η Σκάρλετ Γιόχανσον, πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον πλανήτη, που ποτέ δεν έδειχνε πιο κομψή από την περίοδο που «αντέγραφε» την Μέριλιν Μονρόε.

Ενώ δεν μπορείς να παραδεχτείς πως υπάρχει επίσης έντονη ομοιότητα ανάμεσα στην Σοφία Λόρεν και την Εύα Μέντες. Τόσο σε επίπεδο στιλ, όσο και σε επίπεδο καμπυλών.

Όσον αφορά τις Κλόντια Σίφερ και Μπριζίτ Μπαρντό, αυτές κάλλιστα θα μπορούσαν να περάσουν για αδελφές μεταξύ τους.

Η συνέχεια περιλαμβάνει την -βραβευμένη με Όσκαρ- Κέιτ Μπλάνσετ ως η μόνη που μπορεί να σταθεί στο στιλιστικό ύψος της Κάθριν Χέπμπορν.

Τέλος, αρκετοί είναι αυτοί που τον τελευταίο καιρό επιμένουν να συγκρίνουν το στιλ (στις επίσημες πρεμιέρες) της Τζέσικα Τσάστεϊν με το αντίστοιχο της Ρίτα Χέιγουορθ. Κάτι μάλλον πρώορο και παρακινδινευμένο.

Όπως άστοχα ήταν και τα σχόλια για το πόσο θύμιζε η Κέιτ Μίντλετον την Γκρέις Κέλι. Πάντα την περίοδο του γάμου της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ