Ιπποπόταμος καταπίνει ολόκληρο 27χρονο- Έζησε και διηγείται την ιστορία του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιπποπόταμος καταπίνει ολόκληρο 27χρονο- Έζησε και διηγείται την ιστορία του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πόσο κοντά έφτασε στον θάνατο -όταν τον κατάπιε ένας ιπποπόταμος δυο τόνων- μίλησε ο Πολ Τέμπλερ σε βρετανική εφημερίδα.

«Την στιγμή που με δάγκωσε ένοιωσα μια απαίσια μυρωδιά, σαν χαλασμένα αυγά, και μια απίστευτη πίεση στο στήθος μου. Συνέχισε να με δαγκώνει και άρχισε να με καταπίνει. Ο λαιμός του μύριζε σαν θάνατος. Ευτυχώς, παρόλο που μου τρύπησε τους πνεύμονες, δεν έκανε ζημιά στην καρδιά, το συκώτι ή τα νεφρά μου».

Αυτό δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Guardian ο Πολ Τέμπλερ για την εμπειρία που είχε στα 27 του, όταν δούλευε σαν ξεναγός στους καταρράκτες της Βικτόρια στα σύνορα μεταξύ Ζάμπια και Ζιμπάμπουε. Εκεί που το θέαμα ιπποπόταμων βάρους ως και 3,5 τόνων είναι εξαιρετικά συνηθισμένο.

Προσθέτοντας «Στην συνέχεια με τράβηξε κάτω από το νερό προκειμένου να με πνίξει. Το αίμα άρχισε να αναβλύζει από το σώμα μου σε σύννεφα και μια αίσθηση ματαιότητας με κατέκλυσε. Ούτε ξέρω πόση ώρα μείναμε από κάτω. Όταν κρέμεσαι από το στόμα ενός ιπποπόταμου ο χρόνος τείνει να περνάει βασανιστικά αργά».

Τελικά ο Τέμπλερ κατάφερε να ξεφύγει από τα δόντια του ιπποπόταμου, με μερικά μόνο «ενθύμια». Συγκεκριμένα ο πνεύμονας του ήταν τρυπημένος σε τέτοιο βαθμό που φαινόταν και όλη η σάρκα είχε φύγει από το ένα του χέρι.

Μετά από πολλές ώρες εγχείρισης ο 27χρονος κατάφερε να ξεφύγει από το κίνδυνο. Αμέσως μετά άλλαξε επάγγελμα και έγινε επαγγελματίας ομιλητής, συγγραφέας και ιδρυτής ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που βοηθάει τα ανάπηρα παιδιά στο Μίτσιγκαν (όπου πλέον μένει) και την Νότια Αφρική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Guardian ιπποπόταμος Πόλ Τέμπλερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ