Ο βιαστής-απαγωγέας του Κλίβελαντ άφηνε νηστικό και χτυπούσε το θύμα του για να αποβάλει - iefimerida.gr

Ο βιαστής-απαγωγέας του Κλίβελαντ άφηνε νηστικό και χτυπούσε το θύμα του για να αποβάλει

Ο βιαστής-απαγωγέας του Κλίβελαντ χτυπούσε και άφηνε νηστικό το θύμα του για να
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τις καταθέσεις των τριών γυναικών που είχαν πέσει θύματα απαγωγής και παρέμειναν φυλακισμένες σε σπίτι στο Κλίβελαντ για 10 χρόνια.

Η 32χρονη πλέον Μισέλ Νάιτ στην κατάθεση της είπε πως είχε μείνει έγκυος πέντε φορές αλλά έχασε τα μωρά γιατί ο αδίστακτος απαγωγέας – βιαστής της την άφηνε νηστική, χωρίς φαγητό και τη χτύπαγε στην κοιλιά προκειμένου να αποβάλλει. Πρόσθεσε μάλιστα πως καμία από τις τρεις γυναίκες δεν είδε ποτέ γιατρό καθ όλη τη διάρκεια της ομηρίας τους.

Και τα σοκαριστικά στοιχεία δεν σταματούν εκεί αφού ο απαγωγέας κατά τη διάρκεια του τοκετού της άλλης φυλακισμένης του, της Αμάντα Μπέρι, απείλησε τη Νάιτ πως αν δεν ζήσει το κοριτσάκι θα σκοτώσει τη μητέρα του. Οπως περιγράφει η Μισέλ Νάιτ έδωσε το φιλί της ζωής στο νεογέννητο κοριτσάκι για να του σώσει τη ζωή της φίλης της. Ο Κάστρο ήταν πάνω από τις γυναίκες καθ όλη τη διάρκεια του τοκετού και ούρλιαζε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ