«Με παρενόχλησε σεξουαλικά ένας πωλητής ξηρών καρπών όταν ήμουν μικρός», δηλώνει ο Πασχάλης Τσαρούχας [βίντεο] - iefimerida.gr

«Με παρενόχλησε σεξουαλικά ένας πωλητής ξηρών καρπών όταν ήμουν μικρός», δηλώνει ο Πασχάλης Τσαρούχας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκάλυψη ότι έχει -ως παιδί- πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έκανε ο Πασχάλης Τσαρούχας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ήταν ένας μεσήλικας στη γειτονιά που πουλούσε ξηρούς καρπούς και ερχόταν και χάιδευε τα αγοράκια, τα φίλαγε κτλ. Το σημαντικό σ' αυτή την ιστορία είναι ότι εγώ είχα πολύ καλή σχέση με τους γονείς μου και πήγα αμέσως και τους το είπα. Ο πατέρας μου λοιπόν ενημέρωσε και άλλους γονείς για να πάνε στον εισαγγελέα και να γίνουν μηνύσεις».

Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός στην εκπομπή fthis. Προσθέτοντας πως «Κανείς από τους άλλους πατεράδες δεν ήρθε στο δικαστήριο. Μόνο εγώ και ο πατέρας μου πήγαμε, γιατί το θεωρούσαν ντροπή που κάποιος τους χάιδευε τα παιδιά».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε την εποχή της Χούντας «Μέχρι κάποια ηλικία τον πατέρα μου τον ψάχναμε, γιατί ήταν ασφάλειες, φυλακές, κρυμμένος. Έχω μεγαλώσει σε μια τέτοια οικογένεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ