Γνωρίστε τον αληθινό Iron Man: Ο άνθρωπος που ακολουθεί τα χνάρια του Τόνι Σταρκ [εικόνα] - iefimerida.gr

Γνωρίστε τον αληθινό Iron Man: Ο άνθρωπος που ακολουθεί τα χνάρια του Τόνι Σταρκ [εικόνα]

Γνωρίστε τον αληθινό Iron Man: Ο άνθρωπος που ακολουθεί τον βίο του Τόνι Σταρκ [
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εσπασε τα ταμεία το νέο Iron Man 3, ωστόσο στους περισσότερους φαν δημιουργήθηκε μία απορία: Πως θα ήταν ο Τόνι Σταρκ αν υπήρχε στα αλήθεια. Την απάντηση δίνει η infographic παρουσιάζοντας τον άνθρωπο του οποίου το lifestyle είναι όμοιο με του ήρωα της Marvel.

Πρόκειται για τον Έλον Μάσκ, τον 41χρονο επιχειρηματία και συνιδρυτή της Pay Pal και εμπνευστή της Tesla και της SpaceX.

Με ένα πρωτότυπο διάγραμμα, η infographic παρουσιάζει τις έντονες ομοιότητες μεταξύ του Έλον Μασκ και του Τόνι Σταρκ και όπως φαίνεται έχουν τον ίδιο σωματότυπο, ίδια ηλικία, είναι και οι 2 πολύ πλούσιοι, ενώ τα επώνυμα τους μοιάζουν αρκετά.

Εκτός όμως από τις επιφανειακές ομοιότητες έχουν μία παράξενη ομοιότητα και όσον αφορά την καταγωγή, τη σταδιοδρομία, τις καινοτομίες και την εκπαίδευση τους.

Δείτε στο διάγραμμα που ακολουθεί τη σύγκριση μεταξύ του φανταστικού Τόνι Σταρκ και του πραγματικού Έλον Μάσκ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ