Θηλυκός Χούλκ έσπασε στο ξύλο 17χρονη έξω από McDonalds [βίντεο] - iefimerida.gr

Θηλυκός Χούλκ έσπασε στο ξύλο 17χρονη έξω από McDonalds [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόκλητη επίθεση από μια γυναίκα βαμμένη στα πράσινα -και ντυμένη όπως ο Χούλκ- δέχθηκε 17χρονη Αγγλίδα.

Το παράξενο αυτό περιστατικό κατάγραψε καρέ καρέ μια κάμερα παρακολούθησης, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να βρουν από την εικόνα ποια είναι η δράστης.

Τα πρώτα στοιχεία μιλούν για μια λευκή γυναίκα που είναι γύρω στα 25, έχει τα μαλλιά της βαμμένα σε κόκκινο της φωτιάς και, προφανώς, της αρέσει πολύ ο συγκεκριμένος ήρωας της Marvel. Ή μάλλον ηρωίδα, αφού έμπνευσή της αποτέλεσε ο λιγότερο γνωστός χαρακτήρας της She-Hulk.

Το θύμα της επίθεσης, που απλά έβγαινε από ένα υποκατάστημα McDonalds , μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες σε όλο της το σώμα και τα μάτια.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται επίθεση από κάποιον ντυμένο υπερ-ήρωα στην Ευρώπη, αν και στην Αμερική είναι συχνό φαινόμενο. Χαρακτηριστικά θυμίζουμε την περίπτωση του κακοποιού ντυμένου με στολή Batman (και δόντια βαμπίρ) που λήστεψε ένα κατάστημα στην Καλιφόρνια το 2010.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ marvel Χουλκ Γιορκ She-Hulk
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ