Σε ροζ βίντεο παραλίγο να βρεθεί η Γκουίνεθ Πάλτροου - Την ξεγέλασε επιχειρηματίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Σε ροζ βίντεο παραλίγο να βρεθεί η Γκουίνεθ Πάλτροου - Την ξεγέλασε επιχειρηματίας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Γκουίνεθ Πάλτροου να περνάει το μεγαλύτερο μέρος του Iron Man 3 φορώντας σουτιέν, αλλά οι σεναριογράφοι είχαν στο μυαλό τους να την κάνουν να μας δείξει πολύ περισσότερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του κινηματογραφικού περιοδικού Empire σε ένα draft του σεναρίου (που τελικά αλλάχτηκε) η Πέπερ Ποτς, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Γκουίνεθ Πάλτροου στο Iron Man, έφτανε στο σημείο να γυρίσει ροζ βίντεο. Και μάλιστα όχι με τον Τόνι Σταρκ, αλλά με τον «κακό» Αλντρις Κίλιαν (Γκάι Πιρς).

«Σύμφωνα με το συγκεκριμένο draft η Πέπερ κοιμόταν μαζί του γιατί οι φερομόνες ήταν τόσο αυξημένες λόγω του Extremis (σ.σ. του ιού που του δίνει υπερφυσικές δυνάμεις) που δεν μπορούσε να του αντισταθεί. Εκείνος στη συνέχεια βιντεοσκοπεί τη συνάντηση και τη μεταδίδει σε όλες τις τηλεοράσεις που υπάρχουν μέσα στα Home Depot (μια αλυσίδα καταστημάτων)».

Σε ροζ βίντεο παραλίγο να βρεθεί η Γκουίνεθ Πάλτροου - Την ξεγέλασε επιχειρηματίας [εικόνα]   | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ