Δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε απειλές από βουλευτή της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε απειλές από βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Δημοσιογραφος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε απειλές από βουλευτή της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνικές απειλές από άτομο που του συστήθηκε ως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο δημοσιογράφος του Αγρινίου Πάνος Τσακανίκας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Agriniopress, στον οποίο εργάζεται και ο καταγγέλλων δημοσιογράφος, ο κ. Μπαρμπαρούσης το βράδυ της Τρίτης και το απόγευμα της Τετάρτης επισκέφθηκε στέκια του Αγρινίου που θεωρούσε ότι συχνάζουν αντιεξουσιαστές και άρχισε να εκστομίζει απειλές. Μεταξύ των αυτοπτών μαρτύρων ήταν και ο κ. Τσακανίκας.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 7:15 ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από άτομο που του συστήθηκε ως Κώστας Μπαρμπαρούσης το οποίο αμέσως μετά και χωρίς δεύτερη κουβέντα άρχισε να βρίζει και να απειλεί τον Πάνο Τσακανίκα , χρησιμοποιώντας εκφράσεις του στυλ «που είσαι τώρα να σε γ...».

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Agriniopress, ο άνθρωπος που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής απειλούσε διαρκώς τον δημοσιογράφο και αναφερόταν υβριστικά στην οικογένεια και το σπίτι του κ. Τσακανίκα.

Όταν ο δημοσιογράφος του είπε που βρίσκεται το γραφείο του και τον περιμένει, ο άνθρωπος που του συστήθηκε σαν Κώστα Μπαρμπαρούσης, φέρεται να του είπε πως θα έρθει από εκεί για να «του δείξει», χωρίς, όμως, η απειλή αυτή να υλοποιηθεί.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή για την υβριστική επίθεση και τις απειλές, έχει ενημερωθεί η Αστυνομική Διεύθυνση και η Ενωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, της οποίας ο Πάνος Τσακανίκας είναι τακτικό μέλος.

Παράλληλα, για το περιστατικό σε δρόμο του Αγρινίου η Αστυνομία σχηματίζει δικογραφία και εξετάζει μάρτυρες του επεισοδίου που προκάλεσε ο βουλευτής.

Οπως σημειώνει η ίδια πηγή, οι ενέργειες αυτές του βουλευτή έρχονται μια μέρα μετά την επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχθηκε την Τρίτη συνοδός του κ. Μπαρμπαρούση που βρισκόταν μαζί του στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ