Αυτό είναι το γούρι των Koza Mostra και του Αγάθωνα για τη νίκη στη Eurovision - iefimerida.gr

Αυτό είναι το γούρι των Koza Mostra και του Αγάθωνα για τη νίκη στη Eurovision

Αυτό είναι το γούρι των Koza Mostra και του Αγάθωνα για τη νίκη στη Eurovision
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον ο διαγωνισμός της φετινής Eurovision που διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας και η ελληνική αποστολή αναχώρησε με ελπίδες για τη σκανδιναβική χώρα.

Σε πρώτο πλάνο, όπως πάντα, ο Αγάθωνας με το μπαγλαμαδάκι του το οποίο δεν αποχωρίστηκε καθόλου όσο ήταν στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οπως αναφέρει το star, ο Ηλίας Κόζας των Koza Mostra δηλώνει πανέτοιμος για το διαγωνισμό και σχολιάζει ότι η φετινή Eurovision έχει και «ιερά τέρατα» εννοώντας των Αγάθωνα.

Αποκάλυψε μάλιστα και το γούρι του που δεν είναι άλλο από τη βέρα του, ενώ η καλή του θα βρεθεί και αυτή στο Μάλμε για να στηρίξει την προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο Αγάθωνας, ο οποίος θα πάει... ασυνόδευτος γιατί η σύζυγός του φοβάται τα αεροπλάνα, δηλώνει «Πανέτοιμος, πανέξυπνος, πανέμορφος και όλα τα παν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ