Γνωστός δημοσιογράφος ειδησεογραφικού καναλιού έγινε γυναίκα [εικόνες] - iefimerida.gr

Γνωστός δημοσιογράφος ειδησεογραφικού καναλιού έγινε γυναίκα [εικόνες]

Γνωστός δημοσιογράφος μεγάλου ειδησεογραφικού καναλιού έγινε γυναίκα [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας από τους κορυφαίους συντάκτες του αμερικανικού δικτύου ABC, ο Ντον Ινις, που πλέον αποκαλείται Ντον Στέισι Ινις, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και πραγματοποίησε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Ενας από τους κορυφαίους συντάκτες του αμερικανικού δικτύου ABC, ο Ντον Ινις, πλέον, με βάση τα ληξιαρχικά στοιχεία, θα ονομάζεται Ντον Στέισι Ινις, καθώς αποφάσισε να ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή του, ως γυναίκα.

Ο 49χρονος, που έχει τρία παιδιά, ανακοίνωσε ότι χωρίζει με την επί 17 συναπτά έτη σύζυγό του, για να αρχίσει μια νέα ζωή.

Στη σελίδα της στο Facebook αναφέρει ότι δεν πρόκειται για κάποια κρίση ηλικίας (αν περνούσα κρίση θα αγόραζα ένα σπορ αυτοκίνητο), αλλά μια επιβεβαίωση για το ποια είναι και τι πρέπει να κάνει για να είναι ευτυχισμένη.

Αποκάλυψε, ακόμη, την αλήθεια πίσω από τη μεταμόρφωσή της τονίζοντας ότι πάσχει από μια «ασυνήθιστη ορμονική ανισορροπία», ενώ κατηγορεί τη μητέρα της η οποία της έδινε όταν ήταν μικρή γυναικείες ορμόνες για να παρατείνει την τότε καριέρα της ως παιδί - ηθοποιός.

Το αποτέλεσμα ήταν η Ντον να δείχνει πιο νέα, να αποκτά περισσότερο γυναικεία χαρακτηριστικά και, τελικά, να αναπτύξει και γυναικείο στήθος.

«Είμαι σίγουρη ότι κάποιοι θα εκπλαγούν από αυτή την αλλαγή» δήλωσε η Ντον (το όνομά της στα αγγλικά σημαίνει «αυγή»), ωστόσο, οι συνάδελφοί της εμφανίστηκαν πολύ δεκτικοί και της συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Ετσι όταν πήγε την Παρασκευή στο γραφείο με τούρτα για να γιορτάσει τη νέα σελίδα στη ζωή της, οι συνάδελφοί της της είχαν αφήσει λουλούδια στο γραφείο, ενώ και ο πρόεδρος του ABS News, Μπεν Σέργουντ, της έγραψε ένα γράμμα συμπαράστασης.

Ακόμη δεν έχει προγραμματίσει να υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, ωστόσο είναι κάτι που θα αποφασίσει στο μέλλον. Προς το παρόν αρκείται στο να φοράει μια γυναικεία περούκα και να αλλάξει εντελώς την γκαρνταρόμπα της.

Γνωστός δημοσιογράφος ειδησεογραφικού καναλιού έγινε γυναίκα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γνωστός δημοσιογράφος ειδησεογραφικού καναλιού έγινε γυναίκα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Γνωστός δημοσιογράφος ειδησεογραφικού καναλιού έγινε γυναίκα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ