Ολες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή της Μάγδας Παπαγιάννη «Γένους θηλυκού» στην ΕΤ1 - iefimerida.gr

Ολες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή της Μάγδας Παπαγιάννη «Γένους θηλυκού» στην ΕΤ1

Ολες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή της Μάγδας Παπαγιάννη «Γένους θηλυκού» σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη συχνότητα της ΕΤ1 θα κάνει την επιστροφή της στην τηλεόραση η δημοσιογράφος Μάγδα Παπαγιάννη. Η πρεμιέρα της εκπομπής της έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 11 Μαΐου στις 19:30.

Μετά από απουσία δύο ετών από τα τηλεοπτικά πλατό και την πενταετή συνεργασία της με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη, η Μάγδα Παπαγιάννη επιστρέφει στην τηλεόραση με μία εκπομπή αφιερωμένη στις γυναίκες.

Η πρώτη εκπομπή εστιάζει στη μητρότητα με προσκεκλημένες τις ηθοποιούς Ρένια Λουιζίδου, μητέρα ενός αγοριού ,τη Μπέσυ Μάλφα , μητέρα τριών παιδιών αλλά και την τραγουδίστρια Ελένη Πέτα που γέννησε πρόσφατα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για πρώτη φορά μιλάει δημοσίως για την τεράστια αλλαγή στη ζωή της με τον ερχομό του μωρού της.

Την εμπειρία τους στο μεγάλωμα των παιδιών τους μοιράζονται η Ελένη Καστάνη, η Σοφία Μουτίδου και η Μπέτυ Μαγγίρα, ενώ τις συμβουλές της δίνει η γνωστή παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου.

Η παραγωγή της εκπομπής είναι της Ανθής Τούμπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ