Η Ευρωπαϊκή Αριστερά θέλει τον Αλέξη Τσίπρα για... πρόεδρο της Κομισιόν - iefimerida.gr

Η Ευρωπαϊκή Αριστερά θέλει τον Αλέξη Τσίπρα για... πρόεδρο της Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Αριστερά θέλει τον Αλέξη Τσίπρα για... πρόεδρο της Κομισιόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, φέρεται πως προτείνει η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά για να αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής της ομάδας, Γκαμπριέλα Τσίμμερ.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ΕΡΤ, η Γερμανίδα ευρωβουλευτής ανέφερε ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να είναι ένας από τους υποψήφιους, καθώς είναι ένας νέος πολιτικός που αναπτύσσει δυναμική και κοινό στην Ευρώπη.

«Εάν η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά αποφάσιζε για έναν υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αυτός θα μπορούσε να είναι ο Αλέξης Τσίπρας από την Ελλάδα, ένας νέος πολιτικός που έχει αρχίσει να αναπτύσσει δυναμική και κοινό στην Ευρώπη» ήταν τα λόγια της Γκαμπριέλα Τσίμμερ.

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, στο Εργαστήριο Αρχισυντακτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ