Τρεις υπέροχοι και στιλάτοι τρόποι να ανακυκλώσετε παλιούς iMac υπολογιστές [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρεις υπέροχοι και στιλάτοι τρόποι να ανακυκλώσετε παλιούς iMac υπολογιστές [εικόνες]

ΣΠΙΤΙ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ηλεκτρονικά απόβλητα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα της σύγχρονης εποχής, ειδικά όταν η έννοια της ανακύκλωσης που οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους είναι να βρουν έναν κάδο σκουπιδιών για να ρίξουν μέσα το παλιό τους υπολογιστή.

Υπάρχουν, όμως, πολύ πιο δημιουργικοί και ασφαλείς τρόποι να μετατρέψετε το παλιό σας κομπιούτερ σε κάτι όμορφο και χρηστικό. Ειδικά αν ο υπολογιστής που θέλετε να... ξεφορτωθείτε τυγχάνει να είναι iMac G3. Να τι μπορείτε να κάνετε.

1. Σπιτάκια για γάτες

«Ενα iMac που όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά», λέει η διαφήμιση της Εϊμι Χάσμπεργκ, η οποία αναλαμβάνει να μετατρέψει τον παλιό σας υπολογιστή σε ένα άνετο σπιτάκι για γάτες. Ετσι ένα τεχνολογικά ξεπερασμένο iMac παραμένει εντυπωσιακό όπως πάντα. Το μόνο που χρειάζεστε, πλέον είναι μια γάτα.

2. Φωτιστικά οροφής

Οι περίεργοι και ανοικτοί χρωματισμοί του G3 επιτρέπουν στο φως να διαχέεται και να φωτίζει γλυκά ένα δωμάτιο. Αν και για να είμαστε ειλικρινείς και να μην χρειαστεί να... βγάλετε τα μάτια σας αν θέλετε να διαβάσετε καμιά εφημερίδα (έστω iPad), θα πρέπει να κρεμάσετε περισσότερα από ένα στο ταβάνι σας. Οι συγκεκριμένες δημιουργίες είναι του σχεδιαστή Εβερτ Λαμπ. Μπορείτε να τα παραγγείλετε online.

3. Ενυδρείο

Αν δεν έχετε γάτα, ενδεχομένως να έχετε κάποιο ψαράκι που να ασφυκτιά μέσα στην κακή αισθητική ενός συμβατικού ενυδρείου. Ηρθε η ώρα να του αλλάξετε τη ζωή και να το βάλετε να κολυμπά σε ένα Macquarium, όπως είναι το λογοπαίγνιο για τα ενυδρεία φτιαγμένα από παλιούς Mac υπολογιστές. Καλό θα είναι, βέβαια, να μην προσπαθήσετε να κάνετε την κατασκευή μόνοι σας, αλλά να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό, όπως ο Τζέικ Χαρμς που έχει φτιάξει και πουλήσει περισσότερα από 400 τέτοια ενυδρεία τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ