Παραδόθηκε ο ακροδεξιός «νταής» που σκότωσε με γροθιές την 23χρονη Φαίη στη Νέα Μάκρη - iefimerida.gr

Παραδόθηκε ο ακροδεξιός «νταής» που σκότωσε με γροθιές την 23χρονη Φαίη στη Νέα Μάκρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας είναι πλέον ο 25χρονος που στις αρχές Απριλίου είχε ξυλοκοπήσει στη Νέα Μάκρη την 23χρονη Φαίη, η οποία κατέληξε λίγες εβδομάδες αργότερα στο νοσοκομείο. Ο 25χρονος «νταής», επέλεξε να παραδοθεί ακριβώς ένα μήνα μετά την έκδοση εντάλματος για τη σύλληψή του.

Στην απολογία του στον 15ο ανακριτή, ο 25χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ανάμεσα σ'εκείνον και τη Φαίη σημειώθηκε ένα «ερωτικό καυγαδάκι» κατά τη διάρκεια του οποίου η κοπέλα έπεσε και χτύπησε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Η 23χρονη Φαίη τους τελευταίους μήνες είχε δεσμό με τον 25χρονο και το βράδυ της Παρασκευής στις 5 Απριλίου είχε βγει να διασκεδάσει, ωστόσο κατά την επιστροφή το ζευγάρι τσακώθηκε και η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, αλλά ο 25χρονος την ακολούθησε και την ξυλοκόπησε άγρια, ενώ σε ένα από τα χτυπήματα, η κοπέλα χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου κι έπεσε αναίσθητη.

Ο δράστης την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες ειδοποίησε την οικογένειά της,ωστόσο η ίδια η οικογένεια είπε στην αστυνομία ότι ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ