Η αρραβωνιαστικιά που σκόνταψε, έδειξε το στήθος της και έβαλε τα κλάματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η αρραβωνιαστικιά που σκόνταψε, έδειξε το στήθος της και έβαλε τα κλάματα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εξαιρετικά άτυχη στιγμή είχε η εντυπωσιακή Ελεν Λασιχάν, αρραβωνιαστικιά του Φάρελ Ουίλιαμς, καθώς έφευγε από τον ετήσιο χορό του Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης.

Την ίδια ώρα που πολλές επώνυμες σταρ που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, όπως η Μαντόνα και η Αν Χάθαγουεϊ, έκαναν τα πάντα για να προκαλέσουν (ζαρτιέρες, σιθρού φορέματα) η Ελεν Λασιχάν τα κατάφερε με ένα στραβοπάτημα.

Η αρραβωνιαστικιά που σκόνταψε, έδειξε το στήθος της και έβαλε τα κλάματα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα το γνωστό μοντέλο (και αρραβωνιαστικιά του Φάρελ Ουίλιαμς) είδε το τακούνι της να σφηνώνεται στο πλακόστρωτο, εκείνη να πέφτει και στην πορεία να ανοίγει η ολόσωμη μεταξωτή φόρμα που φορούσε και να αποκαλύπτει το στήθος της.

Η αρραβωνιαστικιά που σκόνταψε, έδειξε το στήθος της και έβαλε τα κλάματα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι ο Φάρελ, που στην αρχή δεν πήρε είδηση τι συνέβαινε, παρέμεινε χαμογελαστός σε όλη την διάρκεια. Ενώ η ίδια, προφανώς ντροπιασμένη, μπήκε γρήγορα στην λιμουζίνα που τους περίμενε έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Met Ball Φάρελ Ουίλιαμς Έλεν Λασιχάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ