Ποιά είναι η Τουρκάλα «θεά» που παίζει την ιερόδουλη στη σειρά Game of Thrones και ήταν πορνοστάρ στη ζωή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιά είναι η Τουρκάλα «θεά» που παίζει την ιερόδουλη στη σειρά Game of Thrones και ήταν πορνοστάρ στη ζωή της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σιμπέλ Κεκιλί γεννήθηκε το 1980 στη Γερμανία από τουρκική οικογένεια. Πριν γίνει η τηλεοπτική ιερόδουλη Shae του Game of Thrones, συμμετείχε σε πολλές παραγωγές ταινιών ερωτικού περιεχομένου. Η μοίρα της άλλαξε το 2002 όταν σερνόταν από δουλειά σε δουλειά στην Κολωνία.

Μια γυναίκα την πλησίασε και της είπε ότι έκανε κάστινγκ και έψαχνε για μια ηθοποιό σε μια σειρά. Πείθει την μουσουλμανική οκογένειά της και παίζει στην εσειρά Head-On η οποία παίρνει και βραβείο (Χρυσός Αρκούδος) στο Βερολίνο το 2004.

Η ζωή της αλλάζει όταν το γερμανικό περιοδικό Bild αποκαλύπτει ότι μερικά χρόνια νωρίτερα η ωραία Σιμπέλ έπαιζε σε πορνό και ξεσπάει σκάνδαλο.

Επιστρέφει μερικά χρόνια αργότερα με την ταινία Η Ξένη όπου παίζει μια τουρκάλα γερμανικής καταγωγής η οποία φεύγει με τον γιό της από την Κωνσταντινούπολη για να αποφύγει τον βίαιο σύζυγό της.

Πλέον, η Σιμπέλ Κεκιλί συμμετέχει σε διάφορες παραγωγές αλλά και σε μία οργάνωση ενάντια στη βία κατά γυναικών Ισλαμικής καταγωγής.

Η σειρά Game of Thrones προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ από το novacinema.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ