Η Σιένα Μίλερ σε λεσβιακό φιλί με σουπερμόντελ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σιένα Μίλερ σε λεσβιακό φιλί με σουπερμόντελ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με διάθεση να προκαλέσει εμφανίσθηκε η 20χρονη Κάρα Ντελεβίν (κατά πολλούς διάδοχος της Κέιτ Μος) στην δεξίωση του Metropolitan Musueum of Art της Νέας Υόρκης. Και ο ευκολότερος τρόπος για να το πετύχει δεν ήταν άλλος από το να φιλήσει στο στόμα την Σιένα Μίλερ.

Αποφασισμένη να μην πει λέξη για το τι ήταν η λευκή σκόνη που περιείχε το φακελάκι που της έπεσε από την τσάντα (καθώς έβγαινε από το σπίτι της στο Λονδίνο) ήταν η ραγδαία ανερχόμενη Κάρα Ντελεβίν. Η οποία προτίμησε να επιδοθεί σε περιπτύξεις με την Σιένα Μίλερ. Τις οποίες αμέσως μετά πόσταρε στο instagram γράφοντας 'Studded love!'

Το υπόλοιπο διάστημα η εγγονή του Σιρ Τζόσελιν Στίβενς (εκδότη του περιοδικού Queen και ιδρυτή του πειρατικού σταθμού Radio Caroline) φρόντισε να το περάσει στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου Σιρ Φίλιπ Γκριν και της κόρης του Κλόε Γκριν. Ή ανταλλάσσοντας κουτσομπολιά με συνομήλικες σταρ της όπως η Μάιλι Σάιρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σιένα Μίλερ Κάρα Ντελεβίν Met Ball
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ