Όταν το κάμπινγκ συναντά το στυλ το αποτέλεσμα είναι οι πιο σικ σκηνές! [εικόνες] - iefimerida.gr

Όταν το κάμπινγκ συναντά το στυλ το αποτέλεσμα είναι οι πιο σικ σκηνές! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξε μόδα πριν από μερικές δεκαετίες, έγινε ιδέα που εγκαταλείφθηκε στη συνέχεια, και τελευταία η τάση έχει επανέλθει. Το κάμπινγκ έχει επιστρέψει δυναμικά στις επιλογές για τις διακοπές. Για όποιον όμως έχει τους ενδοιασμούς του, καθώς η διαμονή στη φύση δεν καλύπτει τα στυλιστικά στάνταρντς του, τώρα υπάρχει λύση και σε αυτό. Γιατί κάποιοι έχουν φροντίσει να σχεδιάσουν σκηνές που ικανοποιούν όσους αναζητούν κάτι πρωτότυπο, πολυτελές, σικ, ή ακόμη και κάτι οικολογικό!

Ολοένα και πιο συχνά μπορεί να εντοπίσει κανείς μία σκηνή όχι στο έδαφος, αλλά στον αέρα! Δεμένες σε δέντρα που υπάρχουν γύρω, άλλοτε μοιάζουν με... σκάφος εξωγήινων και άλλοτε πάλι με ένα εξαιρετικά περίεργο δεντρόσπιτο. Θεωρείται πιο ασφαλές να κατασκηνώνει κανείς με αυτό τον τρόπο, αλλά σίγουρα δεν κάνει για... αφηρημένους, που το πρωί θα ξεχάσουν το πού βρίσκονται και θα βρεθούν στο κενό βγαίνοντας!

Αν κάποιος θέλει κάτι πιο πολυτελές, μπορεί να πάει σε ένα οικολογικό κάμπινγκ στην Παταγονία. Δεν πρόκειται ακριβώς για σκηνή, αλλά για «θόλο», όπως ονομάζεται, ενώ διαθέτει πλεονεκτήματα που δεν έχει ο μέσος κατασκηνωτής, όπως μπάνιο και βεράντα!

Σε περίπτωση που το ζητούμενο είναι το στυλ, μία γαλλική εταιρεία έχει την κατάλληλη απάντηση, με το συγκεκριμένο ιγκλού που κατασκευάζει. Βέβαια, μπορεί αισθητικά να ανεβάζει τον κατασκηνωτή σε άλλο επίπεδο, ο τελευταίος όμως θα πρέπει να ξεχάσει τις ιδιωτικές στιγμές.

Πολυτέλεια και άνεση ακόμη και στη φύση; Διακοπές στην... «Όπερα». Έτσι λέγεται αυτή η σκηνή, που διαθέτει ό,τι μπορεί - και ό,τι δεν μπορεί - να φανταστεί κανείς προκειμένου να μην θυμάται καν πως βρίσκεται σε κάμπινγκ.

Βέβαια το ζήτημα δεν είναι μόνο η εικόνα. Για τους λάτρεις του πρακτικού πνεύματος λοιπόν - ή για εκείνους που δεν κάνουν κάμπινγκ απλά το καλοκαίρι - υπάρχει η συγκεκριμένη σκηνή: είναι «φουσκωτή», άρα δεν θέλει κόπο για να στηθεί και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να αλλάζει σχήμα προκειμένου να είναι πιο σταθερή όταν φυσάει!

Και επειδή λογικά ένας κατασκηνωτής αγαπά τη φύση, υπάρχει και η οικολογική σκηνή: διαθέτει φωτοβολταϊκά πάνελ, έχει σύνδεση wifi και επιπλέον - επειδή απευθύνεται κυρίως σε άτομα που πηγαίνουν σε φεστιβάλ μουσικής - έχει τη δυνατότητα να φωτίζεται ώστε οι... ζαλισμένοι ιδιοκτήτες να την βρίσκουν πιο εύκολα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ