«Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο Μάικλ Τζάκσον όταν ήμουν 7», ισχυρίζεται χορογράφος [εικόνα] - iefimerida.gr

«Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο Μάικλ Τζάκσον όταν ήμουν 7», ισχυρίζεται χορογράφος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση κατά του Μάικλ Τζάκσον κατέθεσε ο Γουέιντ Ρόμπσον, ένας από τους πλέον γνωστούς χορογράφους των τελευταίων χρόνων, που αποφάσισε να πει τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους τα βράδια που πέρασαν -όταν ήταν παιδί- μαζί στην Neverland.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι κατηγορίες του 30χρονου χορογράφου (γνωστού από τις συνεργασίες του με τους Pink, NSYNC και την Μπρίτνει Σπίαρς) απέναντι στον πρώην μεντορά του, Μάικλ Τζάκσον.

Προφανώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζάκσον κατηγορείται για παιδεραστία. Αλλά είναι η πρώτη φορά που αυτό γίνεται μετά τον θάνατο του. Και μάλιστα από κάποιον που -σε προηγουμένη αντίστοιχη δίκη το 2005- είχε βγει και είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισής του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Ρόμπσον ήταν μόλις πέντε ετών. Ενώ από τα 7 έως και τα 14 του ο ταλαντούχος πιτσιρικάς πέρασε αρκετά βράδια στα σπίτια του ποπ σταρ στο Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας.

Μάλιστα μετά τον θάνατο του Τζάκσον ο Ρόμπσον είχε βγει και είχε δηλώσει «Ο Τζάκσον έχει αλλάξει τον κόσμο και την ζωή μου για πάντα. Είναι ο λόγος που χορεύω, ο λόγος που φτιάχνω μουσική και ένας από τους βασικούς λόγους που πιστεύει στην καλοσύνη των ανθρώπων».

«Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο Μάικλ Τζάκσον όταν ήμουν 7», ισχυρίζεται χορογράφος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ