VW Roadster: Διθέσιο σπορ με 1.400 κυβικά και προσιτή τιμή - iefimerida.gr

VW Roadster: Διθέσιο σπορ με 1.400 κυβικά και προσιτή τιμή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το VW Roadster είχε παρουσιαστεί πριν δύο τρία χρόνια ως πρωτότυπο με την ονομασία Blue Sport και έκτοτε έχει βρει πολλούς οπαδούς. Μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής του τμήματος design της μάρκας, ο πολύς Walter de Silva, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα ήθελε να δει το VW Roadster στους δημόσιους δρόμους.

Το τελευταίο δεν είναι καθόλου απίθανο, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει το modular πλαίσιο MQB, που παρέχει μεγάλη ευελιξία στην κατασκευή αμαξωμάτων διαφόρων τύπων, γεγονός που συμπιέζει και το κόστος εξέλιξης.

Φυσικά υπάρχουν και οι κατάλληλοι κινητήρες που πλαισιώνουν το όλο πακέτο και οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους γνωστούς TSI, που για την περίπτωση θα ξεκινούν κατά πάσα πιθανότητα από τα 1.400 κυβικά και με ένα μικρό boost στις αποδόσεις τους.

To VW Roadster όταν φτάσει στην κανονική παραγωγή, κάτι που όπως είπαμε είναι το πιο πιθανό, θα κοστίζει λογικά στη βασική του εκδοχή γύρω στις 30.000 ευρώ. Παράλληλα θα αποτελεί μετά από δεκαετίες τον ουσιαστικό διάδοχο του VW Porsche 914, που έχει τη δική του ιστορία.

VW Roadster: Διθέσιο σπορ με 1.400 κυβικά και προσιτή τιμή | iefimerida.gr 0
VW Roadster: Διθέσιο σπορ με 1.400 κυβικά και προσιτή τιμή | iefimerida.gr 1
VW Roadster: Διθέσιο σπορ με 1.400 κυβικά και προσιτή τιμή | iefimerida.gr 2
VW Roadster: Διθέσιο σπορ με 1.400 κυβικά και προσιτή τιμή | iefimerida.gr 3
VW Roadster: Διθέσιο σπορ με 1.400 κυβικά και προσιτή τιμή | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ