To youtube κατέβασε το βίντεο κλιπ του Ντέιβιντ Μπόουι με τη Μαριόν Κοτιγιάρ ως ιερόδουλη - iefimerida.gr

To youtube κατέβασε το βίντεο κλιπ του Ντέιβιντ Μπόουι με τη Μαριόν Κοτιγιάρ ως ιερόδουλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένος να μετατρέψει κάθε σινγκλ από το άλμπουμ «Where Are We Now?» σε προκλητικό έργο τέχνης είναι αποφασισμένος ο Ντέβιντ Μπόουι. Υπολόγιζε, όμως, χωρίς το youtube που κατέβασε το βίντεο κλιπ The Next Day, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Γκάρι Ολντμαν και Μαριόν Κοτιγιάρ για παραβίαση των όρων παροχής.

Ηταν η υπόθεση του κλιπ που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και οδήγησε το youtube να σταματήσει την αναπαραγωγή του βίντεο. Σ' αυτό η βραβευμένη με Όσκαρ Μαριόν Κοτιγιάρ με στίγματα και ο Γκάρι Όλντμαν ως ένας όχι και τόσο ευσεβής κληρικός είναι το δίδυμο στον πυρήνα του The Next Day.

Πρόκειται για το δεύτερο βιντεοκλίπ από το άλμπουμ «Where Are We Now?» που μόλις κυκλοφόρησε και το οποίο αναμένεται να «τεντώσει» το θρησκευτικό αίσθημα αρκετών.

Σκηνοθετημένο από τη Φλόρια Σιγκιμούντι, γνωστή από το «The Runaways», αποτελεί ένα οπτικό υπερθέαμα που αποδεικνύει ότι ο 66χρονος δεν έχει ξεχάσει την τέχνη της πρόκλησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ