Το ερωτικό βίντεο της σταρ του MTV έσπασε το ρεκόρ της Κιμ Καρντάσιαν και κράσαρε το σάιτ [εικόνα] - iefimerida.gr

Το ερωτικό βίντεο της σταρ του MTV έσπασε το ρεκόρ της Κιμ Καρντάσιαν και κράσαρε το σάιτ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 2 εκ. views που έκανε μέσα σε 12 ώρες το περιβόητο βίντεο της Φάρα Άμπραχαμ, γνωστής από το ριάλιτι Teen Mom 2 του MTV, έκανε τους πάντες (μέχρι και το Huffington Post) να αρχίσουν να την συγκρίνουν με την Κιμ Καρντάσιαν.

«Δεν πρόκειται να το δω, αλλά σας ευχαριστώ για τις θετικές κριτικές. Μου έχουν πει πολλοί ότι είναι το καλύτερο ερωτικό βίντεο που έχουν δει από celebrity και αυτό με συγκινεί. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τελειώσω το Master μου και να συνεχίσω να είμαι μια καλή μαμά στην κόρη μου (σ.σ. την 4χρονη Σοφία)».

Αυτό είναι το σχόλιο της Φάρα Άμπραχαμ, πλουσιότερης κατά 1,5 εκ. δολάρια μετά την συμφωνία της με την Vivid, που είδε το ερωτικό της βίντεο με τίτλο Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom να σπάει το αντίστοιχο ρεκόρ views της Κιμ Καρντάσιαν (600.000 μέσα σε 12 ώρες) και να κατεδαφίζει το σάιτ της Vivid.

Η ίδια φαίνεται να επιμένει πως το βίντεο προοριζόταν για προσωπική χρήση. Παρόλο που το γύρισε μαζί με τον πλέον γνωστό ερωτικό σταρ στον πλανήτη, τον Τζέιμς Ντιν. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Φάρα προσπάθησε στην αρχή να επιστρατεύσει για το γύρισμα κάποιον πρώην φίλο της, άλλα κανείς δεν δέχτηκε.

Τέλος υπάρχουν πολλοί που επισημαίνουν για το πόσο λάθος είναι το παράδειγμα που δίνει στα νεαρά κορίτσια. Λέγοντάς τους ότι είναι Οκ να μείνουν έγκυες στην εφηβεία τους (αφού έτσι μπορούν να βρεθούν σε ριάλιτι). Και ότι, μετά, αν γυρίσουν ένα ερωτικό βίντεο, μπορεί να εξασφαλιστούν οικονομικά για την υπόλοιπη ζωή τους.

Το ερωτικό βίντεο της σταρ του MTV έσπασε το ρεκόρ της Κιμ Καρντάσιαν και κράσαρε το σάιτ [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ