Αμαρτωλές καλόγριες έκρυβαν έξι κιλά κοκαΐνη κάτω από τα ράσα τους - iefimerida.gr

Αμαρτωλές καλόγριες έκρυβαν έξι κιλά κοκαΐνη κάτω από τα ράσα τους

Αμαρτωλές καλόγριες έκρυβαν έξι κιλά κοκαΐνη κάτω από τα ράσα τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν πρωτότυπο τρόπο διάλεξαν τρεις γυναίκες από την Κολομβία για να περάσουν μπόλικη ποσότητα κοκαΐνης στο νησί Σαν Αντρές της Καραϊβικής, καθώς αποφάσισαν να μεταμφιεστούν σε καλόγριες, πιστεύοντας ότι η εικόνα του ράσου θα τις γλιτώσει από τον σωματικό έλεγχο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο αρχηγός της αστυνομίας, Οσκαρ Νταβίλα, οι τρεις γυναίκες έδειχναν νευρικές, ενώ οι άνδρες της αστυνομίας παρατήρησαν ότι και το ύφασμα του ράσου δεν ήταν σωστό με αποτέλεσμα να τους ζητήσουν να βγάλουν τα ρούχα τους.

Αποτέλεσμα ήταν να βρουν από δύο κιλά κοκαΐνης δεμένα στα πόδια των τριών γυναικών, τις οποίες συνέλαβαν και οδήγησαν στη φυλακή.

Οι ίδιες οι «καλόγριες» δήλωσαν ότι είχαν ανάγκη τα χρήματα και για αυτό το λόγο αποφάσισαν να μεταφέρουν τα ναρκωτικά στο νησί της Καραϊβικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ