Το πιο απίστευτο μικρό διαμέρισμα - Πώς χωρούν 8 δωμάτια σε 42 τ.μ. [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πιο απίστευτο μικρό διαμέρισμα - Πώς χωρούν 8 δωμάτια σε 42 τ.μ. [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρησιμοποιώντας τη φαντασία του αλλά και την επινοητικότητά του ο Γκράχαμ Χιλ κατάφερε σε ένα χώρο μόλις 42 τετραγωνικών να κατασκευάσει ένα σπίτι με τα όλα του, αποτελούμενο από οκτώ (!) δωμάτια: Κουζίνα, μπάνιο, καθιστικό, υπνοδωμάτιο, γραφείο, ξενώνα, τραπεζαρία και WC.

Μπαίνοντας κανείς στο διαμέρισμα, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θεωρεί ότι πρόκειται για ένα μεγαλούτσικο στούντιο. Φωτεινό και άνετο. Αν όμως ο Γκράχαμ Χιλ χρειαστεί να φιλοξενήσει κάποιον και να «τραπεζώσει» καμιά... 15αριά άτομα, τότε αναλαμβάνει... δράση: Εμφανίζονται τοίχοι, οι επιφάνειες αποκτούν νέους ρόλους, από τους τοίχους κατεβαίνουν... κρεβάτια και άλλα παρόμοια.

Τι έκανε ο Γκράχαμ Χιλ; Ουσιαστικά κατασκεύασε ένα πολυμορφικό διαμέρισμα αξιοποιώντας κάθε του γωνιά και κάθε χώρο του, φανερό ή κρυφό.

Το μοναδικό αυτό σπίτι είναι η τρανή απόδειξη ότι όταν το μυαλό παίρνει... φωτιά και υπάρχει φαντασία και καλή διάθεση μπορεί ο καθένας μας να καταφέρει πολλά: Ακόμη και να στήσει οκτώ δωμάτια σε 42 τετραγωνικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ