Συνελήφθησαν τέσσερις υπήκοοι Μπαγκλαντές για εκβίαση ομοεθνή τους - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν τέσσερις υπήκοοι Μπαγκλαντές για εκβίαση ομοεθνή τους

Συνελήφθησαν τέσσερις υπήκοοι Μπαγκλαντές για εκβίαση ομοεθνή τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την κατηγορία της εκβίασης συνελήφθησαν στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας τέσσερις υπήκοοι Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 35χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, που διαμένει μόνιμα σε περιοχή της Αττικής, δέχθηκε πριν από έξι μέρες τηλεφώνημα, από άγνωστους δράστες, οι οποίοι σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, είχαν απαγάγει τον αδερφό του στην Τουρκία και ζητούσαν την καταβολή σε συνεργούς τους, στη Νέα Μανωλάδα, το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ, ως λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Ο 35χρονος μαζί με έναν 42χρονο ομοεθνή του μετέβησαν αργά χθες το βράδυ στη Νέα Μανωλάδα, προκειμένου να παραδώσουν, σε προγραμματισμένη συνάντηση με τους συνεργούς των απαγωγέων, το χρηματικό ποσό.

Επειδή όμως ο 35χρονος και ο 42χρονος μετέφεραν, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, μόνο μέρος των χρημάτων που απαιτούνταν ως λύτρα, δέχθηκαν επίθεση από τους τέσσερις δράστες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν από αστυνομικούς στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν. Ταυτόχρονα η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και τελικά ύστερα από λίγες ώρες συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στον τόπο του περιστατικού βρήκαν δύο μαχαίρια, δύο ξύλινα ρόπαλα, μία σιδερένια ράβδο, καθώς και ένα ξύλινο μπαστούνι παιχνιδιού κρίκετ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ