Η νέα αγαπημένη του Κέβιν Μιραλάς για την οποία τον «έκραξαν» στην Εβερτον [εικόνα] - iefimerida.gr

Η νέα αγαπημένη του Κέβιν Μιραλάς για την οποία τον «έκραξαν» στην Εβερτον [εικόνα]

Η νέα αγαπημένη του Κέβιν Μιραλάς για την οποία τον «έκραξαν» στην Εβερτον [εικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής Κέβιν Μιραλάς συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα της Εβερτον και πληρώνεται αδρά για αυτό. Οι «μετοχές» του συνεχώς ανεβαίνουν και ο ίδιος κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Για να γιορτάσει το γεγονός ότι βρίσκεται, πλέον, στις κορυφαίες θέσεις των παικτών με την καλύτερη απόδοση στο νησί, ο πρώην ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων, έκανε δώρο στον εαυτό του μια χρυσαφί Bentley Continental GT, αξίας περίπου 170.000 λιρών, η οποία αποτελεί και το νέο του «έρωτα».

Η πραγματική του αγάπη παραμένει, βέβαια, η γυναίκα του και για το λόγο αυτό φρόντισε να τοποθετήσει στα καθίσματα του αυτοκινήτου τα αρχικά της συζύγου του.

Ωστόσο, το «golden boy» της Εβερτον όταν τόλμησε να πάει την προπόνηση της ομάδας με το νέου του αμάξι δέχθηκε το «κράξιμο» τον συμπαικτών του για την ελαφρώς κιτς επιλογή του.

Από την άλλη πλευρά οι «Εφοπλιστές» τρέφουν απεριόριστη εκτίμηση για τον σούπερ Κέβιν, ενώ ένα στέλεχος της διοίκησης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν τα γκολ του μας οδηγήσουν στο Champions League, ας έρχεται στην προπόνηση και με το Μπάτμομπιλ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ