Επιδιώκει απόλυση και πακετάρει για Αγγλία ο Ζοσέ Μουρίνιο; [εικόνα, βίντεο] - iefimerida.gr

Επιδιώκει απόλυση και πακετάρει για Αγγλία ο Ζοσέ Μουρίνιο; [εικόνα, βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την μετακόμισή του από τη Μαδρίτη στο Λονδίνο φαίνεται πως ετοιμάζει ο Ζοσέ Μουρίνιο που εθεάθη στο ΙΚΕΑ της ισπανικής πρωτεύουσας να αγοράζει κούτες αξίας 200 ευρώ!

Ο Πορτογάλος δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ και δεν το κρύβει. Μετά τον αποκλεισμό από την Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Champions League, δήλωσε χαρακτηριστικά πως θέλει να πάει στην Αγγλία όπου τον αγαπούν. Η Τσέλσι τον περιμένει, αλλά εμπόδιο μέχρι στιγμής είναι το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ που προβλέπει ρήτρα αποχώρησης ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Ο Αμπράμοβιτς μπορεί να είναι... large, αλλά δεν είναι αφελής και στην Ισπανία θεωρούν πως ο Μουρίνιο θα επιδιώξει την απόλυσή του για να διευκολύνει τα πράγματα. Ηδη στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Βαγιαδολίδ ο φακός της τηλεόρασης τον έπιασε να πετάει καπάκι από μπουκάλι προς τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου.

Στο ίδιο ματς ήταν η πρώτη φορά που η πλειοψηφία των οπαδών της Ρεάλ γιούχαρε τον Πορτογάλο στο άκουσμα του ονόματός του κατά την παρουσίαση των ομάδων. Δύσκολοι καιροί για τον Special One.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ