Ξεκίνησε η τηλεοπτική μάχη για το Κύπελλο Ελλάδος - Κατέθεσε μήνυση η Forthnet - iefimerida.gr

Ξεκίνησε η τηλεοπτική μάχη για το Κύπελλο Ελλάδος - Κατέθεσε μήνυση η Forthnet

Ξεκίνησε η τηλεοπτική μάχη για το Κύπελλο Ελλάδος -Κατέθεσε μήνυση η Forthnet
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Σάββατο 11 Μαΐου διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού και την Τετάρτη 15 Μαΐου η αγωγή για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης τριετίας.

Η Forthnet κατέθεσε μήνυση και αγωγή ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του ΔΣ της ΕΠΟ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος στην κυπριακών συμφερόντων εταιρεία Media Gold και τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών! Το απίθανο στη μάχη αυτή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων είναι πως ναι μεν ανακοινώθηκε ο νικητής της μάχης, πλην όμως δεν υπάρχει τηλεοπτικός φορέας να μεταδώσει στη συνέχεια τους αγώνες του κυπέλλου.

Η Media Gold με πρόταση 7.015.000 ευρώ, έναντι 7.000.000 της Forthnet κέρδισε τη διαγωνιστική διαδικασία, πλην όμως πρόκειται για εταιρεία που δεν έχει τηλεοπτική δραστηριότητα. Η Forthnet στην αγωγή της υποστηρίζει ότι απαγορεύει το άρθρο 84 του Νόμου 2725, καθώς ορίζει ότι η Ομοσπονδία έχει το δικαίωμα να συνάπτει σχετικές συμβάσεις τηλεοπτικών δικαιωμάτων μόνο με τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Στη μηνυτήρια αναφορά της ζητά τη διερεύνηση τέλεσης αξιόποινων πράξεων από την ΕΠΟ, την Media Gold και κάθε άλλο εμπλεκόμενο στην υπόθεση, καθώς, όπως υποστηρίζει, από τις τακτικές και πρακτικές του διοικητικού μηχανισμού της, δεν ζημιώνεται μόνο το ταμείο της ΕΠΟ αλλά και του Ελληνικού Δημοσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ