«Απογειωμένες» οι μετοχές του Κυριάκου Παπαδόπουλου- Τον θέλουν οι... μισές ομάδες της Premier League - iefimerida.gr

«Απογειωμένες» οι μετοχές του Κυριάκου Παπαδόπουλου- Τον θέλουν οι... μισές ομάδες της Premier League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild τέσσερις μεγάλοι αγγλικοί σύλλογοι έχουν μπει στη «μάχη» της απόκτησης του 21χρονου παίκτη της Σάλκε.

Μάλιστα, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φέρονται διατεθειμένες να πληρώσουν τη ρήτρα ύψους 22,5 εκατομμυρίων ευρώ, με την οποία αποδεσμεύεται αυτόματα από το συμβόλαιό του μέχρι το 2016.

Η αποχώρηση του «Πάπα», όπως τον κατονομάζει η γερμανική εφημερίδα, θα αποδυναμώσει το ρόστερ της Σάλκε, όμως θα ενισχύσει τα οικονομικά της. Ο ιστορικός σύλλογος με έδρα το Γκελζενκίρχεν έχει πολλά χρέη και τα 22,5 εκατομμύρια ευρώ θα ανακούφιζαν τα ταμεία του, ενώ θα του επέτρεπαν να προχωρήσει σε νέες μεταγραφές.

Ο μάνατζερ της Σάλκε, Χορστ Χελντ, σημείωσε ότι «περιμένουν ότι ο Παπαδόπουλος θα συμμετέχει πάλι στην καλοκαιρινή προετοιμασία», όμως σύλλογος και παίκτης είναι πρόθυμοι να συζητήσουν μία μεταγραφή.

Η Bild αναφέρει, ότι η Σάλκε θα προτιμούσε τα σίγουρα χρήματα από την αβεβαιότητα γύρω από την κατάσταση του ποδιού του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει επέμβαση στο γόνατό του και απέχει από τον Νοέμβριο από τους αγώνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ