ΝΒΑ playoffs: Η φανέλα των Μπουλς άλωσε το Μαϊάμι [βίντεο] - iefimerida.gr

ΝΒΑ playoffs: Η φανέλα των Μπουλς άλωσε το Μαϊάμι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λε Μπρον Τζέιμς ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο χθεσινό πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς Μαϊάμι Χιτ – Σικάγο Μπουλς, αλλά ο Νέιτ Ρόμπινσον ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση και χάρισε στους «Ταύρους» τη νίκη με 93-86.

Ο «βασιλιάς» Τζέιμς πριν από το ματς παρέλαβε το τέταρτο βραβείο MVP στην καριέρα του, αλλά έφυγε ηττημένος από το γήπεδο, διότι οι λαβωμένοι από τους τραυματισμούς Μπουλς αποδείχτηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν ακόμα και χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ.

Οι Μπουλς δύο λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα έχαναν με 86-83, αλλά με ένα εκπληκτικό σερί 10-0 τα έφεραν όλα τούμπα και ήταν αυτοί οι μεγάλοι νικητές. Κορυφαίος των φιλοξενούμενων δεν ήταν άλλος από τον Ρόμπινσον, που είχε 27 πόντους και 9 ασίστ, ωστόσο εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μπάτλερ με 21 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Μαϊάμι Χιτ: Τζέιμς 24, Χάσλεμ 4, Μπος 9, Γουέιντ 14, Τσάλμερς 5, Μπατίερ 6, Κόουλ 7, Άλεν 9, Αντερσεν 3, Μίλερ 5

Σικάγο Μπουλς: Μπάτλερ 21, Μπούζερ 6, Νοά 13, Μπελινέλι 10, Ρόμπινσον 27, Γκίμπσον 12, Μοχάμεντ 4, Ταγκ, Κουκ

Στο τέλος μίλησε ο Μανού...

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν στη διάθεσή τους ίσως τον πιο εξελιγμένο παίκτη της χρονιάς. Τον ακαταμάχητο bomber Στέφεν Κάρι. Οι Σπερς, όμως, έχουν Τόνι Πάρκερ, Τιμ Ντάνκαν και στα δύσκολα τον μεγάλο Μανού Τζινόμπιλι. Ο Αργεντινός με τρίποντο στην εκπνοή έδωσε τη νίκη στο Σαν Αντόνιο με 129-127 έπειτα από δύο παρατάσεις.

Κάπως έτσι πήγε χαμένο το κρεσέντο του Κάρι, ο οποίος στην τρίτη περίοδο σημείωσε 22 πόντους με τέσσερα τρίποντα. Τελικά σταμάτησε στους 44, με 11 ασίστ, αλλά η προσπάθειά του δεν είχε αντίκρισμα.

Σαν Αντόνιο Σπερς: Πάρκερ 28 (8 ριμπ., 8 ασίστ), Γκριν 22, Ντάνκαν 19 (11 ριμπ.), Λέοναρντ 18 (9 ριμπ.), Τζινόμπιλι 16 (11 ασίστ, 7 ριμπ.), Νιλ 10, Ντιαό 7 (5 ριμπ.), Μπόνερ 5, Τζόζεφ 2, Μπλερ 2.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Κάρι 44 (11 ασίστ), Μπαρνς 19 (12 ριμπ.), Τόμπσον 19 (5 ριμπ.), Τζακ 15, Μπόγκουτ 10 (15 ριμπ.), Γκριν 10 (7 ριμπ.), Λάντρι 8, Μπέιζμορ 2, Τζέφερσον.

Δείτε το buzzer beater του Μανού Τζινόμπιλι και μετά τον Στέφεν Κάρι να... βομβαρδίζει από παντού και να μοιράζει ασίστ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ