Για αποτέφρωση στη Βουλγαρία η σορός του Αλέξανδρου Κατσαντώνη - iefimerida.gr

Για αποτέφρωση στη Βουλγαρία η σορός του Αλέξανδρου Κατσαντώνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο αντίο στον διακεκριμένο ποινικολόγο Αλέξανδρο Κατσαντώνη είπαν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία προκειμένου να αποτεφρωθεί, αφού η επιθυμία του ποινικολόγου ήταν οι στάχτες του να διασκορπιστούν στα βουνά της ορεινής Αρκαδίας, από όπου καταγόταν.

Ο κορυφαίος νομικός έχασε τη μάχη με τη ζωή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 86 ετών. Στη νεκρώσιμο ακολουθία το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, ο ποινικολόγος Γιάννης Ματζουράνης, ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος. Στεφάνια απέστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ