Προφυλακίστηκαν οι γονείς «τέρατα» της Πάτρας - iefimerida.gr

Προφυλακίστηκαν οι γονείς «τέρατα» της Πάτρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, κρίθηκαν και οι δύο γονείς από την Πάτρα που ασελγούσαν σε βάρος των παιδιών τους.

Ο άνδρας θα μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως, ενώ η μητέρα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Το ζευγάρι απολογήθηκε εκ νέου σήμερα το πρωί στον ανακριτή κι έπειτα πήρε το δρόμο προς τις φυλακές. Εναντίον τους ο εισαγγελέας Πατρών απήγγειλε κατηγορίες ασέλγειας σε ανηλίκους, αποπλάνησης ανηλίκων, βιασμού κατ' εξακολούθηση της αιμομιξίας.

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας έδωσαν κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών περιγράφοντας στους αστυνομικούς τι ακριβώς περνούσαν πίσω από την... κλειστή πόρτα του σπιτιού τους στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Λεύκας Παραλίας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση τις οποίες δημοσιεύει το patratimes.gr, ο πατέρας είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο κοριτσιών του ηλικίας 12 και 17 ετών, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του. Ο ίδιος πάντως ομολόγησε στους αστυνομικούς πως βίαζε και τις δύο.

Εξίσου ανατριχιαστικό είναι πως ο 15χρονος γιος της οικογένειας αναγκαζόταν από τον πατέρα του να κάνει έρωτα με την ίδια του τη μητέρα, η οποία δήλωσε πως το δεχόταν επειδή φοβόταν τις αντιδράσεις του άνδρα της που όταν έπινε έβγαινε εκτός εαυτού. Ο 40χρονος, άλλωστε, κατέθεσε πως έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ