«Εχω πέσει στα πατώματα, έχω φάει κλοτσιές, έχω φάει κέρατο», αποκαλύπτει η Ζωή Λάσκαρη - iefimerida.gr

«Εχω πέσει στα πατώματα, έχω φάει κλοτσιές, έχω φάει κέρατο», αποκαλύπτει η Ζωή Λάσκαρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την -άκρως αποκαλυπτική- αυτοβιογραφία που ετοιμάζει μίλησε η Ζωή Λάσκαρη σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Γράφω ένα βιβλίο σε συνεργασία με τον φίλο και συνεργάτη μου Γιώργο Σιδέρη, μια ας το πούμε αυτοβιογραφία. Στην αρχή δεν το ήθελα, δεν καταλάβαινα, αν θες, ποια σημασία έχει η ζωή μου - ίσως μια μικρή σημασία για τα περιοδικά και τις εφημερίδες. Υστερα όμως ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω για ζητήματα πιο ουσιώδη, που δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να το κάνω, όπως είναι ο έρωτας, η αγάπη, ο θάνατος, τα γηρατειά, η συντροφικότητα, η πολιτική, ο Θεός». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια στη Real News.

Προσθέτοντας, σχετικά με το πώς ξεκίνησε η καριέρα της: «Ολα άρχισαν από τον 'Κατήφορο' το 1961. Ηταν επιλογή και απόφαση του Φίνου. Αποκλειστικά και μόνο. Ο Δαλιανίδης ήθελε την Αλίκη. Ο Φίνος με επέβαλε. Δεν θα γινόμουν ηθοποιός αν δεν υπήρχε ο Φίνος. Και κάτι άλλο. Το επώνυμο Λάσκαρη το δανείστηκε ο Φίνος από κάποιον Ιταλό, δεν θυμάμαι ποιον. Αυτός με... βάφτισε Λάσκαρη επειδή το όνομα ήταν εύηχο σε σχέση με το Κουρούκλη».

Αν και εκείνο το σημείο που θα εστιάσουν όλοι είναι οι αποκαλύψεις που κάνει όσον αφορά την ερωτική της ζωή. «Πριν από τον Αλέξανδρο, οι περισσότεροι άνδρες με αντιμετώπιζαν σαν τη Ρίτα Χέιγουορθ: κοιμόντουσαν με τη Λάσκαρη και ξυπνούσαν με τη Ζωή. Εχω ερωτευτεί μέχρι θανάτου. Εχω πέσει στα πατώματα, έχω φάει κλοτσιές, έχω φάει κέρατο. Γιατί ερωτεύονταν τη Λάσκαρη και όχι τη Ζωή. Ξυπνούσαν και έλεγαν 'τι σταρ είναι αυτή να μαγειρεύει, να πλένει και να φροντίζει το σπίτι;'. Γιατί ήθελαν να με βλέπουν όπως με είχαν στο μυαλό τους. Ενώ εγώ ήθελα να με βλέπουν όπως είμαι».

Οσον αφορά τη σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η Ζωή Λάσκαρη επισημαίνει: «Ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου ο Τόλης και χαίρομαι όταν ακούω ότι πάει καλά στη ζωή του. Ηταν μία πολύ έντονη σχέση. (...) Ενιωσα έντονους έρωτες και είμαι ευτυχής για αυτό. Άλλωστε, ο ανέραστος άνθρωπος είναι σακάτης».

Τέλος, ενδιαφέρον έχει η γνώμη που εκφράζει για τη βασιλική οικογένεια και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ο σπουδαιότερος Ελληνας πολιτικός του 20ού αιώνα. Οι συζητήσεις μαζί του ήταν μια απόλαυση. Σε μία από τις συναντήσεις μας μου είχε εξομολογηθεί: 'Στέγνωσα την ψυχή μου για να μην έχω αχίλλειο πτέρνα'. Οι πρώην βασιλείς έρχονται πάντα στις παραστάσεις μου, έχουν μια πολύ καλή σχέση με το θέατρο. Και είναι τιμή για μένα να παρακολουθούν τη δουλειά μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Real news Ζωή Λάσκαρη αυτοβιογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ