Στη φυλακή για φοροδιαφυγή η Λορίν Χιλ – Σκέφτεται να βγάλει νέο δίσκο για να ξεχρεώσει - iefimerida.gr

Στη φυλακή για φοροδιαφυγή η Λορίν Χιλ – Σκέφτεται να βγάλει νέο δίσκο για να ξεχρεώσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις μήνες στη φυλακή και άλλους τρεις σε κατ' οίκον περιορισμό θα περάσει η Λορίν Χιλ για υπόθεση φοροδιαφυγής.

Η τραγουδίστρια που κατηγορούνταν για μη καταβολή φόρων ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων και είχε δηλώσει ένοχη, στην υπερασπιστική της γραμμή τόνισε πως σκόπευε να πληρώσει κανονικά, αλλά δεν είχε τη δυνατότητα να το κάνει επειδή την τελευταία δεκαετία απείχε από τη μουσική σκηνή. «Χρειαζόμουν πόρους για να μπορώ να πληρώνω τους φόρους χωρίς να θέτω σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μου, αλλά δεν μου το επέτρεψαν», αναφερόταν στο σημείωμα της πρώην τραγουδίστριας του συγκροτήματος Fugee's.

Η Χιλ εξαφανίστηκε από το προσκήνιο προκειμένου να μεγαλώσει τα έξι παιδιά της, πέντε από τα οποία τα έκανε με τον Ρόαν Μάρλεϊ, γιο του Μπομπ Μάρλεϊ. «Η άκρατη εμπορευματοποίηση και οι περιορισμοί της μπορούν να προκαλέσουν μεγάλο κακό στη φύση ενός ανθρώπου, είχε δηλώσει η Χιλ όταν έγινε γνωστό πως διώκεται για φοροδιαφυγή και συνέχισε: «Δεν εγκατέλειψα επίτηδες τους θαυμαστές μου ή τις υποχρεώσεις μου, αλλά έβαλα πάνω απ' όλα την ασφάλειά μου, την υγεία μου και την ελευθερία μου».

H βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους, αλλά τη γλίτωσε με τρεις μήνες, δίχως να έχει αποσαφηνιστεί πότε και που θα εκτίσει την ποινή της. Η Χιλ έχει δηλώσει πως για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της θα αναγκαστεί να κυκλοφορήσει καινούριο άλμπουμ. Το πρώτο της μετά το 2002. Προφανως θα το κάνει μετά την αποφυλάκισή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ