Συγκινητικές στιγμές: Νίκος Γκάλης – Παναγιώτης Γιαννάκης ξανά μαζί [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκινητικές στιγμές: Νίκος Γκάλης – Παναγιώτης Γιαννάκης ξανά μαζί [εικόνες]

Συγκινητικές στιγμές: Νίκος Γκάλης – Παναγιώτης Γιαννάκης ξανά μαζί [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδω και πολύ καιρό γνωρίζαμε ότι η Τρίτη 7η Μαΐου θα είναι η ημέρα του Νίκου Γκάλη, ο οποίος θα βρεθεί στο κατάμεστο «Αλεξάνδρειο» για τον έστω και καθυστερημένο αγώνα προς τιμήν του που οργανώνει ο Αρης, ωστόσο, οι εορτασμοί ξεκίνησαν από τη Δευτέρα με την άφιξη στη Θεσσαλονίκη ορισμένων ζωντανών θρύλων του αθλήματος.

Πρώτος και καλύτερος ο Παναγιώτης Γιαννάκης, προπονητής της Λιμόζ την οποία θα αντιμετωπίσει στον φιλικό αγώνα ο Αρης, ο διόσκουρος του Νίκου Γκάλη στην αυτοκρατορία του μεγάλου Αρη και της Εθνικής Ελλάδος που άλλαξε για πάντα το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό.

Οι δύο πρώην συμπαίκτες συναντήθηκαν ξανά σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα «Γεροβασιλείου» και αντάλλαξαν θερμή αγκαλιά αποδεικνύοντας ότι οι όποιες διαφορές και να υπήρχαν στο παρελθόν δεν έχουν καμία σημασία.

Αλλωστε και ο μεγάλος «Νικ δε Γκρικ» φρόντισε από το μεσημέρι της Δευτέρας να δώσει ένα τέλος στη φημολογία τονίζοντας ότι «αντίθετα με ότι πιστεύετε δεν γίνεται δύο άνθρωποι να συνδέσουν τέτοιο αχτύπητο δίδυμο χωρίς συμπάθεια και σεβασμό ο ένας για τον άλλον».

Στην εκδήλωση, βρέθηκαν ιστορικές μορφές του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο Ζόρντι Βιγιακάμπα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Γιώργος Σιγάλας, αλλά και ο Οντι Νόρις, ο οποίος έχει βαπτίσει τον γιο του Νίκο προς τιμή του Γκάλη.

Την παράσταση έκλεψαν ο «γλόμπος» μεν αλλά σε εξαιρετική κατάσταση Ισραηλινός θρύλος, Ντορόν Τζάμσι, καθώς και οι Στηβ Γιατζόγλου και Λάζαρο Λέσιτς.

Το σίγουρο είναι ότι την Τρίτη στις 20.00 το βράδυ περισσότεροι από πέντε χιλιάδες φίλοι του Αρη θα ξαναδούν το είδωλό τους στο παρκέ για να φωνάξουν «Νίκος Γκάλης» και πιθανότατα ο σκληρός και πάντα σοβαρός «Θεός του ελληνικού μπάσκετ» δύσκολα θα κρατηθεί να μη δακρύσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ