Πέθανε σε ηλικία 105 ετών ο γηραιότερος Ελληνας χρήστης του Facebook - iefimerida.gr

Πέθανε σε ηλικία 105 ετών ο γηραιότερος Ελληνας χρήστης του Facebook

Πέθανε σε ηλικία 105 ετών ο γηραιότερος Ελληνας χρήστης του Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήρης ημερών, σε ηλικία 105 ετών,«έφυγε» ένας από τους πιο αγαπημένους χρήστες των κοινωνικών δικτύων και κυρίως του Facebook, ο Λεωνίδας Πανουτσόπουλος, τον οποίο οι περισσότεροι γνώρισαν πρόσφατα, καθώς υπήρξε ο γηραιότερος χρήστης social media στη χώρα.

Γεννήθηκε το 1908 στο Σοποτό Αροανίας, ωστόσο, στο Facebook είχε δηλώσει διαφορετική ημερομηνία γέννησης όχι για να κρύψει χρόνια, αλλά, όπως δήλωνε ο ίδιος «γιατί το Facebook δεν είχε την ημερομηνία γέννησής μου», εργάστηκε ως τσαγκάρης, πολέμησε στην Αλβανία και πρόλαβε να δει και να βιώσει όλα τα μεγάλα ιστορικά για την Ελλάδα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον 20ο αιώνα.

Ο ίδιος δήλωνε κάποτε στο περιοδικό Best «Έζησα δύο παγκόσμιους πολέμους, έναν εμφύλιο, πέρασα δικτατορίες, ποτέ μου όμως δεν αισθάνθηκα ότι με έχει προδώσει η χώρα μου, όπως έχει προδοθεί τώρα από τους πολιτικούς της».

Οπως ήταν αναμενόμενο η είδηση του θανάτου του, την Μεγάλη Τετάρτη, σκόρπισε θλίψη στο διαδίκτυο και η σελίδα του στο Facebook γέμισε με μηνύματα και συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Τα παιδιά και εγγόνια του ανακοίνωσαν ότι θα κρατήσουν το προφίλ του ανοικτό «για να θυμόμαστε όλους εσάς που τον λατρέψατε. Οι ευχές και η αγάπη όλων σας θα μείνουν βαθιά χαραγμένες μέσα στις καρδιές μας».

«Να έχετε όλοι την ευχή του και να πάρετε τα χρόνια του, όπως συνήθως έλεγε και ο ίδιος. Να είστε σίγουροι ότι η χαρά που του δώσατε με την αγάπη σας, θα τον συντροφεύει σε αυτό το μακρινό του ταξίδι. Σας ευχαριστούμε για όλα» καταλήγει το μήνυμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ