Το βίντεο που συγκινεί το Ιντερνετ και δίνει το... σύνθημα: Κάνε κι εσύ μια καλή πράξη - iefimerida.gr

Το βίντεο που συγκινεί το Ιντερνετ και δίνει το... σύνθημα: Κάνε κι εσύ μια καλή πράξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα βίντεο γεμάτο... συναίσθημα, που αποδεικνύει ότι σε μια εποχή που η ανθρωπιά θεωρείται ότι σιγά-σιγά εκλείπει, υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις, κάνει το γύρο του Διαδίκτυο και δίνει το σύνθημα σε όλους μας: Κάνε κι εσύ μια καλή πράξη, δεν κοστίζει τίποτα και σε γεμίζει με απίστευτα συναισθήματα.

Ενας περαστικός πιάνει από το χέρι μια... απελπισμένη ηλικιωμένη γυναίκα για να περάσουν μαζί το δρόμο, ένας άλλος, παραμερίζοντας τον κίνδυνο, βοηθά έναν τετραπληγικό να σηκωθεί από το οδόστρωμα όπου έχει πέσει στην προσπάθειά του να διασχίσει το δρόμο, ενώ δίπλα τους περνούν αυτοκίνητα με μεγάλες ταχύτητες, ένας άλλος καθαρίζει τα φώτα του μπροστινού αυτοκινήτου από τα χιόνια και άλλες τέτοιες καλές πράξεις, περιέχονται στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο θέλει να περάσε το μήνυμα πως... αξίζει κανείς να την κάνει την καλή την πράξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ