Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας γιου ενεχειροδανειστή στη Δάφνη - iefimerida.gr

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας γιου ενεχειροδανειστή στη Δάφνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας άνδρας το λάθος του να αποκαλύψει πολλά στοιχεία σε μία άγνωστη στο Facebook. Οι αρχές εξιχνίασαν τη δολοφονία του 30χρονου και συνέλαβαν δύο από τους δράστες το Μεγάλο Σάββατο.

Ο άτυχος άνδρας, γιος ενεχυροδανειστή, είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στη Δάφνη στις 13 Απριλίου.

Όπως αποκάλυψε η έρευνα, λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί ο 30χρονος είχε γνωρίσει στο Facebook μία 24χρονη, στην οποία εκμυστηρεύτηκε ότι διέθετε αρκετά χρήματα. Στη συνέχεια όρισαν ραντεβού για να συναντηθούν από κοντά. Η 24χρονη πήγε στο σπίτι του μόνη της, ώστε να μην κινήσει υποψίες, αλλά σύμφωνα με την Αστυνομία σε ανύποπτο χρόνο ο άνδρας άνοιξε την πόρτα και στους τρεις συνεργούς της.

Οι δράστες φίμωσαν, χτύπησαν και έδεσαν στο δωμάτιό του τον 30χρονο και τον σκότωσαν στραγγαλίζοντάς τον. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και έκλεψαν αντικείμενα αξίας 150.000 ευρώ.

Μετά από το έγκλημα έφυγαν για τη Γερμανία, αλλά η αστυνομία – έχοντας εξιχνιάσει την υπόθεση – συνέλαβε δύο από τους δράστες το Μ. Σάββατο, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την επιστροφή τους στη χώρα.

Μετά από έρευνα στο σπίτι της 24χρονης και ενός 20χρονου συνεργού της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36.414,65 ευρώ, κοσμήματα και πέντε κινητά τηλέφωνα. Για τους δύο 27χρονους συνεργούς τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ